ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε επίθεση φιλίας στην Ελλάδα προχώρησε το γερμανικό κρατικό κανάλι, ZDF μέσω της σατιρικής εκπομπής, «Die Anstalt», τονίζοντας ότι «οι Έλληνες πληρώνουν και τους βρίζουμε».
Στην εκπομπή, η οποία γίνεται παρουσία μεγάλου κοινού, παρουσιάστηκε σκετς στο οποίο ουσιαστικά εξηγήθηκε με τον πλέον απλοϊκό τρόπο
η λειτουργία των διεθνών αγορών, και ότι η Γερμανία έχει κερδίσει από την κρίση και τα μνημόνια 80 δισ. ευρώ.
«Η Γερμανία κέρδισε λεφτά από την κρίση. Η γερμανική οικονομία δεν ήταν ποτέ σε καλύτερη κατάσταση. Κέρδισε 80 δισ.»., αναφέρουν οι παρουσιαστές.
«Άρα οι Έλληνες πληρώνουν και τους βρίζουμε», συμπληρώνουν, κάνοντας καυστικά σχόλια για τη Bild και την υπόλοιπη μερίδα του Τύπου που προπαγανδίζει θέσεις κύκλων της Γερμανίας που κερδίζουν από αυτήν την κατάσταση, καταγγέλοντας δηλαδή ότι «οι Ελληνες τρώνε λεφτά».
Δείτε την εκπομπή























































