ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η επίθεση του Ντόναλντ Τραμπ στο Ιράν είχε προβλεφθεί από τον «Προφήτη της Καταστροφής» - Νέα ανατριχιαστική προειδοποίηση
Το επικίνδυνο τυχοδιωκτικό παιχνίδι της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο: Υπονόμευση των αμερικανικών συμφερόντων και περιφερειακό χάος
Έφοδος στο ράντσο του Τζέφρι Έπσταϊν: Αναζητούν σορούς κοριτσιών που έπεσαν θύματα «θανατηφόρου κακοποίησης»
Το τρομερό δίλημμα του Ερντογάν
Παρέμβαση Φαραντούρη για τα Τουρκικά F-16 στα κατεχόμενα - Ζητά κυρώσεις από Κομισιόν και Αμερικανική Κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα προειδοποίηση απηύθυνε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς, διαμηνύοντας ότι οι κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας σχετικά με την Ουκρανία μπορεί να επιβληθούν ακόμη και αυτή την εβδομάδα, αν η Μόσχα δεν ανταποκριθεί σε μια πρόταση για τον κατευνασμό της κρίσης.
Ο κ. Φαπιούς, είπε στο ραδιοσταθμό France Inter πως το προγραμματισμένο για τις 16 Μαρτίου δημοψήφισμα στην Κριμαία για την ένωση της χερσονήσου με τη Ρωσία είναι αθέμιτο και ότι μια προσάρτηση της περιοχής από τη Μόσχα θα ήταν παράνομη.
«Η μόνη θεμιτή ψηφοφορία είναι αυτή της 25ης Μαΐου για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας στην Ουκρανία. Η ψηφοφορία της 16ης Μαρτίου δεν έχει νομιμότητα», τόνισε ο Γάλλος υπουργός.























































