ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βασανιστήρια πέρασε στα χέρια της νταντάς

Βασανιστήρια πέρασε στα χέρια της νταντάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Άγρια βσανιστήρια πέρασε στα χέρια της νταντάς που είχε αναλάβει τη φροντίδα του ένα 3χρονο κορίτσι από το Κονέκτικατ.

Η κάμερα που τοποθέτησαν οι γονείς της μικρής στο σπίτι, με την υποψία πως κάτι δεν πάει καλά, κατέγραψε απίστευτες εικόνες με την Lidia Quilligana να πνίγει και να χτυπά την 3χρονη και να της καίει τα πόδια και τα χέρια σε καυτή εστία ενώ η μικρή ούρλιαζε από τον πόνο.

«Μπορεί κανείς να ακούσει τα ουρλιαχτά του κοριτσιού, βλέπουμε τη νταντά να αρπάζει τα χέρια της μικρής και να τα ακουμπά στο καυτό μάτι…», περιέγραψε στο δικαστήριο η εισαγγελέας, χαρακτηρίζοντας το βίντεο το χειρότερο που έχει δει ποτέ στη διάρκεια της καριέρας της.

Η Quilligana εργαζόταν στην οικογένεια του κοριτσιού για σχεδόν ένα χρόνο, σημειώνει η Daily Mail. Τον περασμένο Δεκέμβριο οι γονείς άρχισαν να υποψιάζονται πως κάτι συμβαίνει και τοποθέτησαν την κάμερα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ιράν: Κλειστά τα Στενά του Ορμούζ όσο οι ΗΠΑ δεν αποδέχονται τους όρους μας – Νέες απειλές Τραμπ

Η στρατηγική των πανεπιστημίων του Κατάρ: Ο ιδεολογικός πόλεμος εξασθενεί την αμερικανική ισχύ

Μάχη για την Τεχνητή Νοημοσύνη: Ο Σάντερς ζητά «φρένο» πριν να είναι αργά – Ο Ζάκερμπεργκ επενδύει 600 δισ. στην υπερνοημοσύνη

ΕΟΤ: Πρωτιές της Ελλάδας σε κορυφαία τουριστικά βραβεία των ΗΠΑ

Ιράν: «Όχι» σε απευθείας διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ λόγω παραβίασης της ενδιάμεσης συμφωνίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr