ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία της ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης
Βαθαίνει η ένταση Τουρκίας-Ισραήλ εν μέσω της συγκρουσιακής πολιτικής Ερντογάν
Star Trek: Η Μεγάλη Στοά της Καλιφόρνια εγκαινίασε τη Στοά Starfleet U.D.
Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Ο Νίκος Δένδιας έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε περιέχει σκηνές πρωτοφανούς αγριότητας. Σύμφωνα με το Sedaye America, που το ανάρτησε στο Facebook, δείχνει μια γυναίκα Γιαζίντι να λιθοβολείται φριχτά δημοσίως.
Η γυναίκα είναι πάνω σε μια εξέδρα και εκτελείται δια λιθοβολισμού. Όταν μιλάμε όμως για λιθοβολισμό, μη φανταστείτε απλές πέτρες. Ολόκληροι ογκόλιθοι, τσιμεντόλιθοι, ρίχνονται με πρωτοφανές μίσος πάνω στο κορμί της, ενώ κάποιοι από τους εκτελεστές της σηκώνουν τεράστιες μαρμάρινες πλάκες και τις πετάνε με δύναμη πάνω στο κεφάλι της.
Δυστυχώς το σάιτ δεν μας δίνει πληροφορίες που συνέβη αυτό το έγκλημα. Σε κάθε περίπτωση, όμως, είναι ακόμα μια βάρβαρη εκτέλεση σύμφωνα με τον “θεϊκό” νόμο της Σαρία. Είναι μια εικόνα μεσαιωνική που συμβαίνει σήμερα, στον 21ο αιώνα, στο όνομα του Θεού και σύμφωνα με τις εντολές της θρησκείας.
Πώς η ανθρωπότητα να ξεφύγει από την άγνοια και την κακοδαιμονία της, όταν άνθρωποι εκτελούνται με αυτόν τον τόπο στο όνομα του Θεού;
Δείτε το βίντεο μόνο εάν αντέχετε σε σκληρή και ωμή βία:
بانو فرخنده زیر لگد یزید های قرن ۲۱ .ای مردم نادان , شما را خداوند نمی بخشد با این افکار پلید تان …….
Posted by صدای امریکا on Monday, April 27, 2015























































