ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Λιβύη, Ντέρνα, Ομοφυλόφιλοι, Σαρία, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,

















































Συμφωνία Τραμπ-Πούτιν: Η Ρωσία «ρίχνει» στην αγορά 4,8 εκατ. τόνους diesel - Τέλος οι κυρώσεις
Στη φυλακή ο Βασίλης Παϊτέρης
ΕΛ.Α.Σ. για ελληνοτουρκικά: Ο Μητσοτάκης «θα πρέπει να εξηγήσει γιατί ένα "ελαφρύ αεράκι" αρκεί εδώ και δύο χρόνια για να
Πεδίο μάχης οι Βρυξέλλες: Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία για την ακρίβεια
Πέθανε ο συγγραφέας Διονύσης Χαριτόπουλος σε ηλικία 79 ετών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ισλαμικό Κράτος τόσο στη Συρία όσο και στο Ιράκ εφαρμόζει τη Σαρία, δηλαδή τον ισλαμικό νόμο, κατά γράμμα και πετά τους ομοφυλόφιλους από τις ταράτσες.
Αυτή την ποινή θανάτου διατάζει ο θεϊκός νόμος που ακολουθούν οι τζιχαντιστές. Μάλιστα, όταν ο ομοφυλόφιλος πέσει στο έδαφος, αν και έχει ριχτεί από τον υψηλότερο όροφο του υψηλότερου κτιρίου της περιοχής που εκτελείται η θανατική ποινή, ακολουθεί πάντα λιθοβολισμός του τσακισμένου σώματος, ώστε ο θάνατός του να είναι βέβαιος.
Στη Λιβύη όμως φαίνεται ότι το Ισλαμικό Κράτος ακολουθεί πιο συνοπτικές διαδικασίες μαζικής εκτέλεσης ομοφυλοφίλων. Εκτελούνται στα γόνατα με μια σφαίρα στο κεφάλι.
Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο στις 2 Μαΐου, δείχνουν τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος στην πόλη – μεσογειακό λιμάνι Ντέρνα στη Λιβύη να εκτελούν τρεις άνδρες που βρέθηκαν ένοχοι ομοφυλοφιλίας.
Σαφώς και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν όντως οι άνδρες αυτοί ήταν ομοφυλόφιλοι, ή απλά το Ισλαμικό Κράτος ήθελε για τους λόγους του να τους ξεφορτωθεί και βρήκε αυτή την κατηγορία.
Την εκτέλεση των τριών ανδρών παρακολούθησε πλήθος κόσμου, μεταξύ και πολλά παιδιά, που και στη Λιβύη φαίνεται ότι βρίσκει ενδιαφέρον θέαμα τις δημόσιες εκτελέσεις.






















































