ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μίσιγκαν, Μουσουλμάνοι, Σιίτες, Τζιχαντιστές,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ηγέτες των Σιιτών μουσουλμάνων στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ απολαμβάνουν πλέον αυξημένης αστυνομικής προστασίας ύστερα από ανώνυμες απειλές, μέσω διαδικτύου, ότι 71 τζιχαντιστές, “στρατιώτες” στο Ισλαμικό Κράτος, βρίσκονται μέσα στις ΗΠΑ και είναι έτοιμοι να χτυπήσουν.
Συγκεκριμένα, ανάρτηση από το Ισλαμικό Κράτος νωρίτερα την εβδομάδα στο Justpaste.it, αναφέρει ότι 71 στρατιώτες σε 15 Πολιτείες των ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων και στο Μίσιγκαν, “είναι έτοιμοι με μια μας λέξη να επιτεθούν σε όποιον στόχο επιθυμούμε”.
Οι Σιίτες μουσουλμάνοι, που θεωρούνται “αιρετικοί” από τους Σουνίτες τζιχαντιστές, βρίσκονται μεταξύ των πρώτων τους στόχων, για αυτό και εκτός από τα μέτρα ασφαλείας που απολαμβάνουν οι ηγέτες των Σιιτών στις ΗΠΑ, αυξήθηκαν και τα μέτρα φύλαξης των σιιτικών τζαμιών κατά την προσευχή της Παρασκευής.























































