ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοσούλη, Τζιχαντιστές, Χάιντερ αλ Αμπάντι,


















































Jerusalem Post: Η στρατηγική της Τουρκίας για μακροπρόθεσμη κυριαρχία στη Μέση Ανατολή
Η Λάνα Ζωχιού «βύθισε» τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Ανυπόστατο δόγμα - Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο»
Αθήνα: Έντονη και δυσάρεστη οσμή αερίου - Ψάχνουν να βρουν τι είναι κι από που ήρθε
Νετανιάχου: Οι χλευασμοί του Μπεν Γκβιρ κατά των ακτιβιστών του στολίσκου της Γάζας «δεν συνάδουν με τις αξίες του Ισραήλ»
Η Τουρκία «έκοψε» το νερό σε Συρία και Ιράκ και τους εξάγει τα όσπρια που δεν μπορούν να καλλιεργήσουν λόγω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός του Ιράκ παραδέχτηκε ότι όταν το Ισλαμικό Κράτος εισέβαλε στη Μεσοποταμία, πριν έναν χρόνο, και ο ιρακινός στρατός το έβαλε στα πόδια δίχως να σταθεί να πολεμήσει, οι τζιχαντιστές πήραν στα χέρια τους ως λάφυρα χιλιάδες όπλα αμερικανικής προέλευσης.
Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο Χάιντερ Αλ Αμπάντι, μόνο από την κατάληψη της Μοσούλης το Ισλαμικό Κράτος βρέθηκε με 2.300 τεθωρακισμένα Χάμβι (Humvee) λάφυρα από τον ιρακινό στρατό.
“Στην πτώση της Μοσούλης, χάσαμε πολλά όπλα”, δήλωσε ο Αμπάντι μιλώντας στην ιρακινή κρατική τηλεόραση. “Χάσαμε 2.300 Χάμβι μόνο στη Μοσούλη”.























































