ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































FORBES: Ο Βλάντιμιρ Πούτιν οδεύει προς την πτώση εντός της επόμενης τριετίας
Η Κέικο Φουχιμόρι πρόεδρος του Περού - Κέρδισε τον Ρομπέρτο Σάντσες με διαφορά μόλις 50.000 ψήφων
Ο Πεζεσκιάν προειδοποίησε τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ για «ασφυξία» από τον αμερικανικό ναυτικό αποκλεισμό - Τελείωναν φάρμακα και τρόφιμα στο Ιράν
Να σταματήσουμε τον ψευδοχαλίφη Ερντογάν ΤΩΡΑ πριν βυθίσει την περιοχή σε νεοοθωμανικό πόλεμο
Η Τουρκία προειδοποιεί για ανανεωμένο περιφερειακό πόλεμο καθοδηγούμενο από το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πτωτικά κινήθηκε, για όγδοο μήνα τον Μάιο, το ποσοστό της ανεργίας στη Γερμανία, με τις επιχειρήσεις να προχωρούν σε περισσότερες προσλήψεις καθώς προσδοκούν ότι η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης θα συνεχίσει να αναπτύσσεται.
Συγκεκριμένα, ο αριθμός των ανέργων μειώθηκε κατά 6.000 στα 2,79 εκατομμύρια σε εποχικά προσαρμοσμένη βάση, σύμφωνα με τα στοιχεία της ομοσπονδιακής υπηρεσίας απασχόλησης.
Οικονομολόγοι ανέμεναν μείωση κατά 10.000. Το ποσοστό της ανεργίας παρέμεινε στο 6,4% – στο χαμηλότερο επίπεδο από την επανένωση της Γερμανίας.
«Η δημιουργία θέσεων εργασίας αναμένεται να προχωρήσει με υγιείς ρυθμούς και να είναι σε θέση να απορροφήσει το αυξημένο επίπεδο μετανάστευσης καθώς και να μειώσει περαιτέρω την ανεργία τους επόμενους μήνες», σχολίασε ο Αλεξάντερ Κοχ, οικονομολόγος στην Raiffeisen Schweiz στη Ζυρίχη.























































