ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Δουβλίνο, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ιρλανδία, Λιτότητα, Μνημόνιο, Τρόικα,

















































Συρία: Ο Τόμας Μπάρακ του Τραμπ πέταξε τους Κούρδους στα σκουπίδια και τους προέτρεψε να υποταχθούν στον νέο σύμμαχο των
ΜΕΤΕΟ: Βροχόπτωση κατηγορίας 5 (ακραία) την Τετάρτη 21/01 - Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα
Αίνιγμα το «μυστικό ηχητικό όπλο» που υποστήριξε ο Τραμπ ότι έχουν οι ΗΠΑ
Στον «πάγο» η συμφωνία ΕΕ-Μερκοσούρ: Το Ευρωκοινοβούλιο την παραπέμπει στο Ευρωδικαστήριο
Ψυχρολουσία για τον Χάουαρντ Λούτνικ στο Νταβός: Αποδοκιμασίες και μαζικές αποχωρήσεις σε δείπνο υψηλών προσκεκλημένων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με το σύνθημα “Η Ιρλανδία στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας” και το hashtag στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης #IrelandStandswithGreece, εκατοντάδες Ιρλανδοί διαδήλωσαν το Σάββατο υπέρ της Ελλάδας στους δρόμους του Δουβλίνου κρατώντας ελληνικές και ιρλανδικές σημαίες.
Οι φωτογραφίες των Ιρλανδών διαδηλωτών είναι άκρως συγκινητικές. Μέχρι και μικρά παιδιά παρέλασαν κρατώντας στα χέρια τους τη γαλανόλευκη (που να ήξεραν αυτά τα παιδιά ότι στην Ελλάδα υπάρχουν και ορισμένοι ΣΥΡΙΖΑίοι που όποιον βλέπουν να κρατά ελληνική σημαία τον αποκαλούν θρασύτατα “ακροδεξιό”. Κάτι τρότσκες και κάτι άλλοι “προοδευτικοί” – “κουλτουριάρηδες” διεθνιστές, που αρνούνται ακόμα και τη λέξη Ελλάδα να προφέρουν. Όχι όλοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι, μην παρεξηγηθούμε, αλλά κάποιοι στον βαθύ ΣΥΡΙΖΑ…).
Οι φωτογραφίες από τη διαδήλωση στο Δουβλίνο κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και από εκεί τις αλιεύσαμε και εμείς.






















































