ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Δουβλίνο, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ιρλανδία, Λιτότητα, Μνημόνιο, Τρόικα,


















































Υστερία στην Τουρκία με τους χάρτες του μεγάλου Κουρδιστάν που έδειξαν τα αμερικανικά κανάλια
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει τη «μητέρα των μαχών»
Απόρρητες πληροφορίες: Τα μυστικά αρχεία που έπεισαν τον Τραμπ να επισπεύσει τον πόλεμο
Τα φτηνά drone των 20.000 δολαρίων «ξοδεύουν» πυραύλους των 4 εκατ. δολαρίων
Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με το σύνθημα “Η Ιρλανδία στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας” και το hashtag στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης #IrelandStandswithGreece, εκατοντάδες Ιρλανδοί διαδήλωσαν το Σάββατο υπέρ της Ελλάδας στους δρόμους του Δουβλίνου κρατώντας ελληνικές και ιρλανδικές σημαίες.
Οι φωτογραφίες των Ιρλανδών διαδηλωτών είναι άκρως συγκινητικές. Μέχρι και μικρά παιδιά παρέλασαν κρατώντας στα χέρια τους τη γαλανόλευκη (που να ήξεραν αυτά τα παιδιά ότι στην Ελλάδα υπάρχουν και ορισμένοι ΣΥΡΙΖΑίοι που όποιον βλέπουν να κρατά ελληνική σημαία τον αποκαλούν θρασύτατα “ακροδεξιό”. Κάτι τρότσκες και κάτι άλλοι “προοδευτικοί” – “κουλτουριάρηδες” διεθνιστές, που αρνούνται ακόμα και τη λέξη Ελλάδα να προφέρουν. Όχι όλοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι, μην παρεξηγηθούμε, αλλά κάποιοι στον βαθύ ΣΥΡΙΖΑ…).
Οι φωτογραφίες από τη διαδήλωση στο Δουβλίνο κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και από εκεί τις αλιεύσαμε και εμείς.























































