ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Ξενοδοχεία, Τζιχαντιστές, Τουρίστες, Τρομοκρατία, Τυνησία,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τζιχαντιστές επιτέθηκαν την Παρασκευή σε ξενοδοχείο στην παραθαλάσσια πόλη – τουριστικό θέρετρο Σούσε (Sousse) ή Σούσα (Soussa) στην Τυνησία, η οποία βρίσκεται 140 χιλιόμετρα νότια της πρωτεύουσας Τύνιδας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδονται στα διεθνή μέσα γίνεται λόγος για μάχη. Περισσότερες πληροφορίες όμως για νεκρούς ή τραυματίες δεν υπάρχουν μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.
Η Τυνησία βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό από τον Μάρτιο, όταν τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος επιτέθηκαν στο Μουσείο Μπαρντό της Τύνιδας, σκοτώνοντας αρκετούς τουρίστες πριν πέσουν και αυτοί με τη σειρά τους νεκροί από τα πυρά της Αστυνομίας.























































