ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Παλμύρα, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Jerusalem Post: Η στρατηγική της Τουρκίας για μακροπρόθεσμη κυριαρχία στη Μέση Ανατολή
Η Λάνα Ζωχιού «βύθισε» τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Ανυπόστατο δόγμα - Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο»
Αθήνα: Έντονη και δυσάρεστη οσμή αερίου - Ψάχνουν να βρουν τι είναι κι από που ήρθε
Νετανιάχου: Οι χλευασμοί του Μπεν Γκβιρ κατά των ακτιβιστών του στολίσκου της Γάζας «δεν συνάδουν με τις αξίες του Ισραήλ»
Η Τουρκία «έκοψε» το νερό σε Συρία και Ιράκ και τους εξάγει τα όσπρια που δεν μπορούν να καλλιεργήσουν λόγω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλη αντεπίθεση έχει εξαπολύσει ο στρατός της Συρίας για να ανακαταλάβει την αρχαία πόλη Παλμύρα που έχει καταληφθεί από το Ισλαμικό Κράτος.
Μετά από σκληρές μάχες ενάντια στους τζιχαντιστές, η “Δύναμη Τίγρης” του συριακού στρατού μαζί με την 67η ταξιαρχία πεζικού και την 18η μεραρχία τεθωρακισμένων, κατάφεραν να φτάσουν σε απόσταση 8 χιλιομέτρων από την πόλη.
Το απόγευμα της Τρίτης η 67η ταξιαρχία εξαπέλυσε μεγάλη επίθεση στην πόλη Αλ Μπαγιαράτ μετά από επιδρομές που έκανε το Ισλαμικό Κράτος δυτικά της Παλμύρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν αραβικά μέσα και ανεξάρτητες ειδησεογραφικές πηγές μέσω Twitter οι τζιχαντιστές υπέστησαν βαριές απώλειες, με 35 νεκρούς και 90 τραυματίες. Απώλειες από την πλευρά του στρατού δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.























































