ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοσούλη, Τζιχαντιστές, Φοιτητές,


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ισλαμικό Κράτος συνέλαβε τέσσερις φοιτητές δημοσιογραφίας στη Μοσούλη, το προπύργιο της οργάνωσης στο βόρειο Ιράκ, καθώς τους κατηγορεί ότι είναι υπεύθυνοι για διαρροή πληροφοριών.
Οι τέσσερις φοιτητές απήχθησαν το βράδυ της Παρασκευής από τις κατοικίες όπου διέμεναν στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Ιράκ, προσέθεσε σε ένα δελτίο Τύπου το Παρατηρητήριο Ελευθεριών του Τύπου (JFO).
Ακτιβιστές στη Μοσούλη και ένας αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας επιβεβαίωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι τέσσερις φοιτητές που σπουδάζουν στο πανεπιστήμιο της πόλης συνελήφθησαν και κρατούνται σε άγνωστη τοποθεσία.
Ένας δημοσιογράφος που είχε συλληφθεί στα μέσα Ιουνίου με την ίδια κατηγορία εκτελέστηκε στα μέσα Ιουλίου. (Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι από την εκτέλεσή του).
Σύμφωνα με τη JFO, το Ισλαμικό Κράτος κρατά αιχμαλώτους οκτώ δημοσιογράφους από την επαρχία Νινευή, πρωτεύουσα της οποίας είναι η Μοσούλη.























































