Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Επιδημία” AIDS έπεσε στους τζιχαντιστές

“Επιδημία” AIDS έπεσε στους τζιχαντιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ακτιβιστών “Η Ράκα σφάζεται σιωπηλά”, το AIDS έκανε την εμφάνιση του στην κατεχόμενη από το Ισλαμικό Κράτος πόλη Ράκα της Συρίας, η οποία έχει ανακηρυχθεί πρωτεύουσα των τζιχαντιστών αυτής της οργάνωσης.

Το κρούσμα AIDS είναι εισαγόμενο από μια Τυνήσια τζιχαντίστρια που ήρθε στη Συρία να ζήσει την “επανάσταση” και ανακαλύφθηκε ότι είναι φορέας όταν της έκαναν εξετάσεις εγκυμοσύνης.

Τα νοσοκομεία στη Ράκα, γράφει η ιστοσελίδα, “υποφέρουν” εδώ και δυόμιση χρόνια από έλλειψη συσκευών και άλλων απαραίτητων για να γίνονται εξετάσεις για AIDS. Επίσης, εξαιτίας των πολέμων, η τράπεζα αίματος της Ράκα έχει υποστεί μεγάλη ζημιά.

Οι μεταγγίσεις αίματος στη Ράκα γίνονται δίχως καμία ασφάλεια και προηγούμενη εξέταση ώστε να διαπιστωθεί εάν το αίμα είναι ασφαλές ή μεταφέρει κάποια ασθένεια από τον δότη του.

Η ιστοσελίδα γράφει ότι υπάρχει έξαρση του AIDS μεταξύ των μελών του Ισλαμικού Κράτους και αυτό οφείλεται στους εξής λόγους:

Μεταγγίσεις αίματος δίχως καμιά ασφάλεια και εξέταση.

Πολλά μέλη στο Ισλαμικό Κράτος είναι ναρκομανείς ή έχουν ποινικό μητρώο.

Οι υποτιθέμενοι “γάμοι” τζιχαντιστών με “νύφες” δεν κρατάνε για πολύ καιρό. Είτε γιατί οι “σύζυγοι” σκοτώνονται, είτε γιατί τις βαριούνται και τις χωρίζουν. Έτσι οι γυναίκες, που πηγαίνουν από κρεβάτι σε κρεβάτι, μεταφέρουν όλες τις πιθανές ασθένειες από τον έναν τζιχαντιστή στον άλλον.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)

Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων

Επικεφαλής Βόρειας Διοίκησης IDF: 750 μέλη της Χεζμπολάχ νεκρά στις νέες συγκρούσεις

Συρία: Συμφωνία με τα ΗΑΕ για την αναζωογόνηση του Εργοστασίου Τσιμέντου της Ταρτούς

Συρία: Ο νέος απεσταλμένος του Βατικανού προκρίνει τον διάλογο και την παραμονή των χριστιανών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr