ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 2000 κατοίκους της Μοσούλης τις τελευταίες ημέρες

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 2000 κατοίκους της Μοσούλης τις τελευταίες ημέρες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε περίπου 2.000 κατοίκους της Μοσούλης στο βόρειο Ιράκ τις τελευταίες ημέρες, δήλωσε εκπρόσωπος της Πατριωτικής Ένωσης του Κουρδιστάν στη Μοσούλη.

“Το Ισλαμικό Κράτος δημοσίευσε τα ονόματα περίπου 2.000 ανθρώπων που έχουν εκτελεστεί στη διάρκεια των τελευταίων λίγων ημερών”, δήλωσε ο Γκίγιας Σούρτζα, τον οποίο επικαλέστηκε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος IraqiNews.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως η πλειονότητα των εκτελεσθέντων ήταν “μέλη των υπηρεσιών ασφαλείας και του προσωπικού της εκλογικής επιτροπής και κυβερνητικών θεσμών”.

Το Ισλαμικό Κράτος κατέλαβε τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Ιράκ, τη Μοσούλη, τον Ιούνιο του 2014, όταν ο εκπαιδευμένος και εξοπλισμένος από τις Ηνωμένες Πολιτείες ιρακινός στρατός εγκατέλειψε την περιοχή, αφήνοντας πίσω μεγάλες ποσότητες αμερικανικού στρατιωτικού εξοπλισμού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Χαμάς σχεδιάζει επανάληψη της 7ης Οκτωβρίου στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια

Νετανιάχου: Οι IDF ελέγχουν το 60% της Γάζας

Οι Ισραηλινοί καταλαμβάνουν τον τουρκικό τζιχαντιστικό στολίσκο που έπλεε προς τη Γάζα

Αυτοκινητοπομπή αναχώρησε από τη Δυτ. Λιβύη για τη Γάζα – Τουρκικός στολίσκος με «ακτιβιστές» πλέει προς τη Γάζα

Νεκρός ο αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα Ιζ αλ-Ντιν αλ-Χαντάντ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr