Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΗΠΑ: Γυναικεία καμπάνια κατά του Ντόναλντ Τραμπ

ΗΠΑ: Γυναικεία καμπάνια κατά του Ντόναλντ Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Γυναικεία καμπάνια κατά του Ντόναλντ Τραμπ έχει ξεκινήσει στο Twitter με δεκάδες αναρτήσεις να σχολιάζουν τα ρατσιστικά του σχόλια προς τις γυναίκες.

Μετά την διαμάχη του με την συντονίστρια του Fox, Μέγκαν Κέλι, η οποία του έθεσε σκληρά ερωτήματα, ο Τραμπ απαίτησε από την δημοσιογράφο να του ζητήσει συγγνώμη καθώς «δεν είχε σωστή συμπεριφορά».

Η Κέλι, η οποία όχι μόνο είχε σωστή συμπεριφορά, αλλά και έθεσε σωστές ερωτήσεις στον εκκεντρικό επιχειρηματία, απάντησε στον υποψήφιο πως δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη.

«Σίγουρα δεν πρόκειται να απολογηθώ για την καλή δημοσιογραφία», δήλωσε η δημοσιογράφος και συμπλήρωσε ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά αφήνοντας πίσω αυτή την υπόθεση.

Αναγνώρισε, βέβαια, πως οι ερωτήσεις της αναστάτωσαν τον Τραμπ, ωστόσο επισήμανε πως ήταν «σκληρές αλλά σωστές» σχετικά με τα σεξιστικά του σχόλια.

«Ο κ. Τραμπ παραχώρησε συνεντεύξεις μέσα στην εβδομάδα, στις οποίες μου επιτέθηκε προσωπικά», πρόσθεσε, χωρίς να επεκταθεί στο ζήτημα.

Στο μεταξύ, μετά τα χυδαία υπονοούμενα του Τραμπ ότι η Κέλι ήταν σκληρή μαζί του επειδή είχε περίοδο τονίζοντας πως «αίμα έβγαινε από τα μάτια της, έβγαινε αίμα από παντού», με σκοπό να «καταδικάσει» την έμμηνο ρύση, ξεκίνησε καμπάνια εναντίον του στο Twitter με δεκάδες αναρτήσεις να σχολιάζουν καυστικά την τοποθέτησή του.

Με hashtag #PeriodsAreNotAnInsult (η περίοδος δεν είναι προσβολή) οι γυναίκες… ενημερώνουν τον δισεκατομμυριούχο για την πορεία της περιόδου τους και γράφουν: «Ντόναλντ Τραμπ, μάντεψε.

Έχω περίοδο αυτή τη στιγμή», «Αιμορραγώ εδώ και δύο ημέρες και το μυαλό μου λειτουργεί ακόμα πιο καλά από το δικό σου», «Μόλις ολοκληρώθηκε η περίοδός μου. Ακόμα δεν σε συμπαθώ. Προφανώς δεν είχε σχέση με την περίοδο», «Αιμορραγώ. Κι όμως, μπορώ ακόμα να κάνω πράγματα».

Παρ΄όλα αυτά, Τραμπ παραμένει πρώτος στις δημοσκοπήσεις με την πρόσφατη SurveyMonkey για λογαριασμό του NBC News να τον φέρνει στην κορυφή με 23% των προτιμήσεων των ψηφοφόρων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Παζάρι» ΗΠΑ-Ισραήλ: «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα σε αντάλλαγμα με περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

Γερμανία: Ρώσοι κατάσκοποι σχεδίαζαν δολιοφθορές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και σιδηροδρόμους

Θεοκράτες «κότες» του Ιράν: Ο υπ. Εξωτερικών διαβεβαιώνει ότι δεν επιδιώκει την εξάπλωση της έντασης με το Ισραήλ

Πανευρωπαϊκός έλεγχος σε «influencers» – 20 Έλληνες στη λίστα

Στ. Κασσελάκης από Ουάσιγκτον: Δεν νοείται ελληνοτουρκικός διάλογος χωρίς το Κυπριακό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr