ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος κατέπνιξε την εξέγερση στη Σύρτη και σταύρωσε αιχμαλώτους

Το Ισλαμικό Κράτος κατέπνιξε την εξέγερση στη Σύρτη και σταύρωσε αιχμαλώτους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σύμφωνα με το λιβυκό en.alwasat.ly, το οποίο επικαλείται μαρτυρίες κατοίκων της Σύρτης, το Ισλαμικό Κράτος φαίνεται να έχει καταπνίξει την εξέγερση κατοίκων της Σύρτης και κάποιων τζιχαντιστικών οργανώσεων εναντίον του και να έχει ανακτήσει τον έλεγχο της πόλης.

Από τα μεγάφωνα στους μιναρέδες των τζαμιών, οι τζιχαντιστές κάλεσαν τους κατοίκους να ορκιστούν πίστη στο Ισλαμικό Κράτος ενώ πτώματα αντιφρονούντων ατιμάστηκαν.

Ο ιμάμης Καλίντ Αγουάντ (Khalid Awad) δήλωσε ότι οι οδομαχίες σταμάτησαν το Σάββατο. Ωστόσο, ένοπλοι τζιχαντιστές έχουν περικυκλώσει εκείνες τις συνοικίες της πόλης που σημειώθηκε η εξέγερση ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

Ο ίδιος ιμάμης επιβεβαιώνει τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου με κρεμασμένους ανθρώπους.

Όπως λέει, το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε ορισμένους από τους αιχμαλώτους που έπιασε στις μάχες και κρέμασε – σταύρωσε τα πτώματά τους από γέφυρες, σε οδικούς κόμβους και σε κεντρικούς δρόμους ως παραδειγματισμό τι παθαίνουν όσοι εξεγείρονται.

islamic_state_libya

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή εξουδετέρωσε τον γιο του επικεφαλής διαπραγματευτή της Χαμάς – Νεκρός και διοικητής της δύναμης «Ραντουάν» της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό

ΗΠΑ: «Ρίζα» κάθε σύγχρονης ισλαμιστικής τρομοκρατίας η Μουσουλμανική Αδελφότητα

Το τζιχαντιστικό παρακράτος «IHH» του Ερντογάν ετοιμάζει Στολίσκο για τη Γάζα

Διάσωση νεαρής Γιαζίντι μετά από 11 χρόνια σκλαβιάς στα χέρια του ISIS

«Σανδαλάκηδες» ακτιβιστές του Στολίσκου για τη Γάζα μεταφέρθηκαν στην Κρήτη μετά από ισραηλινή αναχαίτιση – Ανακοίνωση ΥΠΕΞ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr