ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστραλία, Μπιλ Σόρτεν,


















































Γεωπολιτική κωλοτούμπα από τη Βουλή της Λιβύης: Αναγνώρισε την ανυπόστατη ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης - Στο ελληνικό ΥΠΕΞ όλα καλά;
ΕΛ.Α.Σ.: Η κύρωση του ανυπόστατου τουρκολιβυκού μνημονίου από τη λιβυκή Βουλή ήττα του Μητσοτάκη
Τρία χρόνια μετά: Η Κυριακή που η Αθήνα γύρισε σελίδα
Ο Ζελένσκι κατηγορεί τις ΗΠΑ για καθυστέρηση στην παράδοση πυραύλων, ενώ η ένταση κλιμακώνεται
«Ανακαίνιση Κατοικίας»: Δείτε πως μπορείτε να λάβετε επιδοτήσεις έως 95% και 36.000 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Μπιλ Σόρτεν, ο νέος αρχηγός των Εργατικών της Αυστραλίας, σε αποκλειστική συνέντευξη στην ομογενειακή εφημερίδα Νέος Κόσμος τονίζει ότι το Εργατικό Κόμμα οφείλει να ενισχύσει τις υπάρχουσες και να δημιουργήσει νέες γέφυρες με τον Ελληνισμό της Αυστραλίας.
Δηλώνει, άλλωστε, σε κάθε ευκαιρία ότι οι περισσότεροι κάτοικοι της έδρας του διαβάζουν «Νέο Κόσμο». Στη συζήτησή που είχε στα γραφεία του «Νέου Κόσμου, ομολόγησε ευθαρσώς ότι «προσδίδει εξαιρετική σημασία στην προσωπική σχέση του και την ιστορική σχέση του κόμματός του με τον Ελληνισμό».
«Βρίσκομαι στα γραφεία του «Νέου Κόσμου» για να διαμηνύσω μέσω της εφημερίδας σας στον Ελληνισμό της Αυστραλίας, ότι η ιστορία μας έχει τάξει σε κοινούς αγώνες για την υπεράσπιση των συμφερόντων του αγωνιζόμενου πολίτη, του νεοφερμένου μετανάστη, του πρόσφυγα, του ηλικιωμένου, του ασθενή. Θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας ως σύμμαχοι εναντίον του κατεστημένου» τονίζει.























































