ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βομβιστική Επίθεση, Ιράν, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζαμί, Τζιχαντιστές, Υεμένη,

















































Συμφωνία Τραμπ-Πούτιν: Η Ρωσία «ρίχνει» στην αγορά 4,8 εκατ. τόνους diesel - Τέλος οι κυρώσεις
Στη φυλακή ο Βασίλης Παϊτέρης
Οι ισραηλινοί στρατιώτες στο υπόγειο κάστρο της Χεζμπολάχ - Μια τρομοκρατική μυρμηγκοφωλιά
Ο Τραμπ διόρισε την Κέιτι Ζακαράια ως νέα εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου
ΗΑΕ: Ο συγκυβερνήτης της Flydubai σχεδίαζε επίθεση τύπου 11ης Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το παρακλάδι στην Υεμένη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τις δύο βομβιστικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε ένα τέμενος στην βόρεια περιοχή της πρωτεύουσας Σαναά, οι οποίες, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχονται από τους αντάρτες Χούτι προκάλεσαν το θάνατο τουλάχιστον 28 ανθρώπων και τον τραυματισμό 75.
Το πρακτορείο ειδήσεων Σαμπά, που ελέγχεται από τους Χούτι, ανέφερε με ένα γραπτό μήνυμα πως η πρώτη έκρηξη έγινε από έναν βομβιστή αυτοκτονίας στο τέμενος αλ Μοαγιάντ. Ακολούθησε μια έκρηξη από ένα αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά με στόχο γιατρούς και νοσηλευτές που είχαν σπεύσει στην περιοχή.
Το τέμενος αλ Μοαγιάντ, που λειτουργεί υπό τον έλεγχο των Χούτι στην γειτονιά αλ Τζαράφ στην Σαναά, έχει υπάρξει και στο παρελθόν στόχος των τζιχαντιστών, που θεωρούν τις σιίτες αντάρτες που υποστηρίζονται από το Ιράν, ως αιρετικούς.
Νωρίτερα σήμερα, δύο εργαζόμενοι στον Ερυθρό Σταυρό σκοτώθηκαν από πυρά στην βόρεια επαρχία Αμράν, από άγνωστο ένοπλο, όπως ανέφερε η διεθνής ανθρωπιστική οργάνωση, σε ένα σπάνιο περιστατικό βίας εναντίον εργαζομένων σε ανθρωπιστικές οργανώσεις στον πόλεμο.






















































