Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φρίκη σε 14χρονα: Πιάσε το κεφάλι, τράβηξέ το πίσω και τώρα κόψε το λαιμό

Φρίκη σε 14χρονα: Πιάσε το κεφάλι, τράβηξέ το πίσω και τώρα κόψε το λαιμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες μέσα από ένα στρατόπεδο του Ισλαμικού Κράτους, όπως τις μεταφέρει μικρό παιδί που είχαν αρπάξει οι τζιχαντιστές για να το εκπαιδεύσουν να γίνει εκτελεστής του Χαλιφάτου.

Ο 14χρονος Raghab Ahmed ήταν ένα από τα πολλά παιδιά που είχαν μαζέψει οι «γενίτσαροι» τζιχαντιστές για να μετατρέψουν από μικρή ηλικία σε αδίστακτους φονιάδες.

Ο Raghab μάλιστα, έγινε γνωστός μέσα από προπαγανδιστικό βίντεο, στο οποίο είχε αναγκαστεί να συμμετέχει, εκτελώντας ασκήσεις με όπλα μπροστά στην κάμερα των τζιχαντιστών.

Σύμφωνα με τα όσα φέρνει στο φως της δημοσιότητας η βρετανική Daily Mail, οι τζιχαντιστές ανάγκαζαν τον 14χρονο να προσεύχεται μπροστά στην κάμερα και του μάθαιναν πώς να αποκεφαλίζει τους «άπιστους».

«Πιάσε το κεφάλι του, τράβηξέ το προς τα πίσω και τώρα κόψε του το λαιμό» του έλεγαν με διδακτικό ύφος οι παράφρονες του Ισλαμικού Κράτους.

Όπως αφηγείται ο Raghab , οι τζιχαντιστές τους έμαθαν «πώς να χρησιμοποιούμε όπλα και πώς να σκοτώνουμε ανθρώπους. Μας μάθαιναν πώς να χρησιμοποιούμε όπλο, να το γεμίζουμε, να το αδειάζουμε. Δεν μου άρεσε να πυροβολώ αλλά με διέταζαν να το κάνω. Μας έδειξαν ένα βίντεο για το πώς γίνεται ένας αποκεφαλισμός. Εγώ δεν ήθελα να το δω αλλά με ανάγκασαν. Ο άνδρας ήταν Πεσμεργκά».

«Οι Γεζίντι είναι άπιστοι. Αν δείτε τον πατέρα ή τη μητέρα σας πρέπει να τους αποκεφαλίσετε» έλεγε ένας εκ των «εκπαιδευτών» του Ισλαμικού Κράτους στα παιδιά Γιαζίντι που είχαν απαγάγει

Παράλληλα, περιγράφει με δραματικούς τόνους την ημέρα που οι τζιχαντιστές μπήκαν στο χωριό του και απήγαγαν γυναίκες και παιδιά, παραπέμποντας στις τακτικές των ναζί του Χίτλερ.

«Μάζεψαν όλους τους ανθρώπους σε ένα σχολείο και τους χώρισαν σε τρεις ομάδες. Πρώτα πήραν τους άνδρες, μετά τις γυναίκες και τα κορίτσια, τελευταία τα παιδιά. Δεν τους είδα να σκοτώνουν τους άνδρες αλλά άκουσα τους πυροβολισμούς και τα ουρλιαχτά» αναφέρει συγκλονίζοντας ο 14χρονος, ανασύροντας από τη μνήμη του μία από τις πιο φονικές επιδρομές του Ισλαμικού Κράτους που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 5.000 Γιαζίντι και την ελευθερία σε πάνω από 500 γυναικόπαιδα.

«Εγώ τους είδα να βάζουν τους άνδρες σε σειρά και να πυροβολούν», περιγράφει η μητέρα του Raghab, Kamila Hussin.

isis_paidi1

isis_paidi2

isis_paidi3

isis_paidi4

isis_paidi5

isis_paidi6

isis_paidi7

isis_paidi8

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Αμερικανοί δεν έστειλαν 1.800 βόμβες στο Ισραήλ για να μην «πέσουν» στη Ράφα

Ισραηλινός υπ. Άμυνας: Χωρίς πρόοδο στο θέμα των ομήρων, η επιχείρηση στη Γάζα θα ενταθεί

Γερμανικός Τύπος: Η Χαμάς θέλει πράγματι κατάπαυση πυρός ή στήνει παγίδα στο Ισραήλ;

Το Ισραήλ απαγόρευσε την πρόσβαση του ΟΗΕ στο σημείο διέλευσης της Ράφας

Συρία: Το Ισλαμικό Κράτος επιτέθηκε σε κυβερνητικές θέσεις στη Ντέιρ αλ Ζουρ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr