ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος διέταξε επιθέσεις στους Κούρδους που ζουν σε δυτικές χώρες

Το Ισλαμικό Κράτος διέταξε επιθέσεις στους Κούρδους που ζουν σε δυτικές χώρες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ισλαμικό Κράτος διέταξε τους ομοϊδεάτες του που ζουν στις χώρες της Δύσης να επιτεθούν στους Κούρδους μετανάστες και πρόσφυγες.

Στην τελευταία έκδοση του διαδικτυακού περιοδικού Νταμπίγκ των τζιχαντιστών, το Ισλαμικό Κράτος καλεί τους μουσουλμάνους ομοϊδεάτες του που δεν μπορούν να μεταναστεύσουν στο “χαλιφάτο” στη Μέση Ανατολή, να εξαπολύσουν επιθέσεις στους εχθρούς του Ισλαμικού Κράτους στις δυτικές χώρες και ειδικότερα στους Κούρδους, αφού οι Κούρδοι πολεμάνε με το μεγαλύτερο σθένος το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία και το Ιράκ.

“Όσο αφορά τους μουσουλμάνους που δεν μπορούν να μεταναστεύσουν από τις χώρες των απίστων στο Χαλιφάτο, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για αυτούς να χτυπήσουν τους άπιστους εχθρούς του Ισλαμικό Κράτος. (…) Να χτυπήσουν τους συμμάχους του PKK (Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν) και των Πεσμεργκά σε Ευρώπη και Αμερική”.

Το Ισλαμικό Κράτος ονομάτισε και δύο οργανώσεις που συνδέονται με το PKK στο Βέλγιο και την Ολλανδία:

“…μεταξύ αυτών τη Συνομοσπονδία Κουρδικών Ενώσεων στην Ευρώπη (σ.σ. που εδρεύει στις Βρυξέλλες) και τη Διεθνή Κουρδική Επιχειρηματική Ένωση (σ.σ. που εδρεύει στο Ρότερνταμ), οι οποίες είναι γνωστές για την οικονομική υποστήριξη που παρέχουν στο PKK”, αναφέρει το Ισλαμικό Κράτος.

Για μια ακόμη φορά το Ισλαμικό Κράτος εξυπηρετεί τους σχεδιασμούς Ερντογάν και μάλιστα απροκάλυπτα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δεν έχει οριστεί ημερομηνία για την ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση του Ιράκ

Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας

Ηγέτης της Χεζμπολάχ: Ο οπλισμός της οργάνωσης εκτός της ατζέντας των διαπραγματεύσεων Ισραήλ-Λιβάνου – «Δεν θα παραδοθούμε»

Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων – Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της Τουρκίας

Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr