ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καταγγελίες σοκ: Παιδεραστές διοργανώνουν λοταρίες με έπαθλο ανήλικες παρθένες!

Καταγγελίες σοκ: Παιδεραστές διοργανώνουν λοταρίες με έπαθλο ανήλικες παρθένες!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εντατικές έρευνες διεξάγει η αστυνομία της Βραζιλίας μετά από σοκαριστικές καταγγελίες ότι σε μία μικρή πόλη στα βορειοανατολικά της χώρας, ανήλικα κορίτσια «προσφέρονται» ως έπαθλα σε λοταρίες και παιχνίδια μπίνγκο που διοργανώνουν παιδεραστές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι άνδρες που συμμετέχουν σε αυτούς τους αρρωστημένους διαγωνισμούς αγοράζουν λαχνούς, με την ελπίδα ότι θα κερδίσουν ένα ανήλικο κορίτσι για να το κακοποιήσουν σεξουαλικά.

Εκατοντάδες άνδρες φέρονται να έχουν λάβει μέρος σε αυτές τις «λοταρίες της φρίκης», όχι μόνο από την μικρή πόλη αλλά και τις γύρω περιοχές, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, η τιμή κάθε λαχνού είναι ιδιαίτερα χαμηλή (περίπου εφτά ευρώ) όταν το βραβείο είναι κορίτσια που έχουν κακοποιηθεί ξανά στο παρελθόν, ενώ για παρθένες το κόστος συμμετοχής είναι σημαντικά υψηλότερο.

Σύμφωνα με τη βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση Meninadanca οι αρρωστημένοι αυτοί διαγωνισμοί λαμβάνουν χώρα στο φως της ημέρας και εν γνώσει των περισσότερων κατοίκων της περιοχής, ακόμη και της τοπικής αστυνομίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ακρόπολη: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 60χρονο που επιτέθηκε σε τουρίστες

Ακρόπολη: 60χρονος μαχαίρωσε Ελληνοαμερικανούς τουρίστες – Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Μεσσηνία: Εκβίαζαν αγρότες και, αν δεν ενέδιδαν, τους έκαιγαν τα χωράφια

Κυψέλη: Ίσως 50χρονη Κινέζα με ύψος 1,60 η νεκρή γυναίκα μέσα στη βαλίτσα

Κυψέλη: Σορός γυναίκας εντοπίστηκε μέσα σε βαλίτσα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr