ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βαγδάτη, Βομβιστική Επίθεση, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα σε βομβιστική επίθεση με αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά σε μια σιιτική περιοχή της ιρακινής πρωτεύουσας. Την ευθύνη της επίθεσης ανέλαβε με ανακοίνωση του το Ισλαμικό Κράτος.
Η οργάνωση ανέφερε πως στόχος της επίθεσης ήταν σιίτες στρατιώτες στην περιοχή Αμέν της ανατολικής Βαγδάτης. Από την έκρηξη τραυματίστηκαν 42 άνθρωποι, σύμφωνα με αστυνομικές και ιατρικές πηγές.
Νωρίτερα σήμερα, ένοπλοι πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν τοπικό αξιωματούχο, το γιο και τον ανιψιό του στην πόλη Ταρμίγια, περίπου 25 χλμ. βόρεια της Βαγδάτης, ανέφεραν αστυνομικές και ιατρικές πηγές.























































