ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μπάρακ Ομπάμα, Νέα Υόρκη, Ρωσία,


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
Greek Linguistic Heritage as a Universal Phenomenon – Papapostolou: "The ideal vehicle for concepts, knowledge, and dialogue" 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ πρόκειται να συναντηθούν οι πρόεδροι των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
Πληροφορίες για τα σχέδια μιας συνάντησης Ομπάμα – Πούτιν στη Νέα Υόρκη είχαν διαρρεύσει στον τύπο ήδη από τα μέσα Αυγούστου αλλά καμία από τις δύο χώρες δεν τα είχε επιβεβαιώσει.
Η τελευταία δια ζώσης συνάντηση των δύο προέδρων είχε πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο του 2014 στο περιθώριο της συνόδου του APEC στην Κίνα αλλά κράτησε πολύ λίγο. Από τότε συνομίλησαν μόλις τρεις φορές στο τηλέφωνο.
Οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται σε ψυχροπολεμικό επίπεδο ήδη από την εποχή της προσάρτησης της Κριμαίας στη Ρωσίκή Ομοσπονδία.























































