Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αεροπορικές επιδρομές του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας

Αεροπορικές επιδρομές του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επιδρομές από αέρος εξαπέλυσε το βράδυ της Τρίτης ο ισραηλινός στρατός στη λωρίδα της Γάζας.

Η επίθεση ήρθε σε απάντηση για την ρίψη ρουκέτας κατά της πόλης Ασντοτ την οποία αναχαίτισε το αντιπυραυλικό σύστημα Σιδερένιος Θόλος.

Από τους βομβαρδισμούς δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί, σύμφωνα με παλαιστινιακές ιατρικές πηγές και πηγές ασφαλείας.

Απαντώντας στην εκτόξευση μίας ρουκέτας, “η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία επιτέθηκε εναντίον τεσσάρων εγκαταστάσεων τρομοκρατών στη λωρίδα της Γάζας”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο στρατός.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και παλαιστινιακές πηγές ασφαλείας, πρόκειται για τέσσερα στρατόπεδα εκπαίδευσης των ταξιαρχιών Εζεντίν αλ-Κάσαμ, ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς, που ήταν κενά όταν εξαπολύθηκε η αεροπορική επίθεση.

Τρία από τα στρατόπεδα βρίσκονταν στην πόλη της Γάζας και ένα τέταρτο βόρεια του παλαιστινιακού θύλακα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για την εκτόξευση της ρουκέτας, ανέφερε στρατιωτικός εκπρόσωπος, ωστόσο επέρριψε την ευθύνη στην ισλαμική οργάνωση Χαμάς που βρίσκεται στην εξουσία στη Γάζα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Η Χαμάς πανηγυρίζει: Η τρομοκρατική οργάνωση θριαμβολογεί για τον θάνατο του ηγέτη της αντι-Χαμάς πολιτοφυλακής, Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr