Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Και οι Σέρβοι έξαλλοι με τη Σύνοδο Κορυφής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ

Και οι Σέρβοι έξαλλοι με τη Σύνοδο Κορυφής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η αντιπροσωπεία της Σερβίας στον ΟΗΕ σε συμφωνία με τον Σέρβο υπουργό Εξωτερικών, Ίβιτσα Ντάτσιτς, απέστειλε νότα διαμαρτυρίας στον διεθνή οργανισμό, λόγω της παρουσίας εκπροσώπων του Κοσόβου στη Συνάντηση Κορυφής του διεθνούς συνασπισμού κατά της τρομοκρατίας, που διοργάνωσαν οι ΗΠΑ, μετέδωσε ο σερβικός κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός RTS.

Από τα Ηνωμένα Έθνη τόνισαν ότι ήταν ιδιωτική συνάντηση που οργανώθηκε από τις ΗΠΑ και γι αυτό το Κόσοβο αντιμετωπίστηκε ως ανεξάρτητο κράτος.

Ο πρέσβης της Ρωσίας στον ΟΗΕ, Βιτάλι Τσούρκιν εξέφρασε την αντίθεσή του, τονίζοντας ότι η Αμερική, με τον τρόπο αυτό, προσβάλλει τον ΟΗΕ.

Ο ανταποκριτής του RTS δήλωσε ότι πολλοί παρατήρησαν ότι την ευθύνη της ασφάλειας της Συνάντησης Κορυφής είχε η αμερικανική μυστική αστυνομία και όχι η αστυνομία του ΟΗΕ, κάτι που, όπως ανέφερε, ήταν επίσης ασυνήθιστο.

Υπενθυμίζουμε ότι στην ίδια συνάντηση συμμετείχαν και τα Σκόπια ως “Μακεδονία”, πράγμα που προκάλεσε και την έντονη αντίδραση της ελληνικής πλευράς με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να αποφασίσει να απέχει από τη Σύνοδο Κορυφής.

Προφανώς κάποιοι γραφειοκράτες της Ουάσιγκτον τα έκαναν “μαντάρα” για μια ακόμη φορά, μη αντιλαμβανόμενοι ότι ο μόνος σύμμαχος με στρατιωτική ισχύ που έχουν στα Βαλκάνια είναι η Ελλάδα, ενώ η προσβολή της Σερβίας δεν τους βοηθά και ιδιαίτερα. Εάν νομίζουν ότι με Αλβανούς μουσουλμάνους κατσαπλιάδες (Κόσσοβο) και Βούλγαρους σε κρίση… εθνικής ταυτότητας (Σκόπια) συγκαλούν Συνόδους Κορυφής ενάντια στον τζιχαντισμό, προφανώς και ζουν σε παράλληλο κόσμο.

Λέτε να είναι τα ίδια σαΐνια που εισηγήθηκαν την εκπαίδευση Σύρων σουνιτών ενόπλων που στη συνέχεια τους προέκυψαν… τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα; Ό,τι να ΄ναι, σοβαρότης καμία…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Οι Ισραηλινοί πρώτα θα εκκενώσουν τη Ράφα από τους αμάχους και μετά θα εξολοθρεύσουν τους τζιχαντιστές της Χαμάς

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Ο ισραηλινός στρατός πολεμά σε τρία μέτωπα τα τζιχάντια και τους «αλλαχκμπαράδες»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr