ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Αλ Κάιντα, Ισλαμιστές, Ρωσία, Συρία, Τζαΐς Αλ Φάτεχ, Τζιχαντιστές, Χεζμπολάχ,


















































«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
Οι Αρμένιοι της Αμερικής στο πλευρό των Ελληνοαμερικανών: Να μην πάρει η Τουρκία κινητήρες αεροσκαφών
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Θρήνος στον Ολυμπιακό: Πέθανε η Κανέλλα Χρυσονίδου - Της είχαν αφιερώσει την Ευρωλίγκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλη χερσαία επίθεση εξαπέλυσαν την Τετάρτη τα συριακά κυβερνητικά στρατεύματα στη βορειοδυτική Συρία μετά το κύμα ρωσικών αεροπορικών βομβαρδισμών που έπληξε τις θέσεις των τζιχαντιστών νωρίτερα.
Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μια ΜΚΟ που εδρεύει στη Βρετανία και μεταδίδει τα νέα του πολέμου από την πλευρά των “μετριοπαθών”, ο στρατός της Συρίας επιτέθηκε σε τέσσερις θέσεις “μετριοπαθών” τζιχαντιστών.
Ο συριακός στρατός δεν επιτέθηκε μόνος του, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, στο πλευρό του μάχονται ντόπιοι και ξένοι πολιτοφύλακες. Δηλαδή, Σύροι οπαδοί του Άσαντ και προφανώς δυνάμεις της σιιτικής οργάνωσης Χεζμπολάχ του Λιβάνου.
Επίσης, όπως μεταδίδεται, θέσεις των τζιχαντιστών χτυπήθηκαν από πυραύλους εδάφους – εδάφους.
Η επίθεση γίνεται ενάντια στις δυνάμεις του υποστηριζόμενου από την Τουρκία τζιχαντιστικού Στρατού της Κατάκτησης (Τζαΐς Αλ Φάτεχ), ενός συνασπισμού “μετριοπαθών” και σκληροπυρηνικών τζιχαντιστών, στον οποίο κεντρικό ρόλο παίζει η Αλ Κάιντα.























































