ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Φιλιππίνες,


















































Ο Πεζεσκιάν προειδοποίησε τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ για «ασφυξία» από τον αμερικανικό ναυτικό αποκλεισμό - Τελείωναν φάρμακα και τρόφιμα στο Ιράν
Η Τουρκία προειδοποιεί για ανανεωμένο περιφερειακό πόλεμο καθοδηγούμενο από το Ισραήλ
Να σταματήσουμε τον ψευδοχαλίφη Ερντογάν ΤΩΡΑ πριν βυθίσει την περιοχή σε νεοοθωμανικό πόλεμο
Την ανάπτυξη ισραηλινού «Σιδηρού Θόλου» στα Εμιράτα (ΗΑΕ) επιβεβαίωσε Ισραηλινή Υπουργός
Εταιρεία των Εμιράτων (ΗΑΕ) σχεδιάζει νέους σταθμούς ηλιακής ενέργειας 50 MW στο Κουρδιστάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φιλιππινέζοι τζιχαντιστές που δηλώνουν μέλη στο Ισλαμικό Κράτος ανάρτησαν φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο.
Οι τζιχαντιστές, που φοράνε σαγιονάρες διχάλα, ποζάρουν ένοπλοι μπροστά σε έναν καταρράκτη στη νήσο Μπασιλάν η οποία βρίσκεται στις νότιες Φιλιππίνες, στην αυτόνομη μουσουλμανική επικράτεια του Μιντανάο.
Στη νήσο Μπασιλάν ζουν τρεις διαφορετικές φυλές – έθνη. Οι αυτόχθονες Γιάκανς και οι “άποικοι” Ταουσούγκς και Ζαμποανγκουένο. Οι Γιάκανς και οι Ταουσουγκς είναι μουσουλμάνοι, ενώ οι Ζαμποανγκουένο είναι κυρίως χριστιανοί.
Δεν ξέρουμε εάν όλοι κι όλοι οι τζιχαντιστές μέλη στο Ισλαμικό Κράτος στο νησί είναι οι τρεις εικονιζόμενοι, πάντως ο πυρήνας “στήθηκε” και οι φωτογραφίες που βλέπετε ήδη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.























































