ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ιράν ανησυχεί μην χάσει κατεχόμενα νησιά στον Κόλπο κι απειλεί τα Εμιράτα (ΗΑΕ)
Το Ιράν εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους κατά της στρατιωτικής βάσης Ντιέγκο Γκαρσία
Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη
Το Ιράν απειλεί με πλήγματα σε τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως
Η Ρωσία πρότεινε περιορισμό των πληροφοριών προς το Ιράν με αντάλλαγμα τη διακοπή της αμερικανικής στήριξης στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένοπλος σκότωσε έναν άνθρωπο και τραυμάτισε άλλους τρεις σε πανεπιστήμιο της Αριζόνα στις ΗΠΑ, μία μόλις εβδομάδα μετά το μακελειό σε αμερικανικό πανεπιστήμιο του Όρεγκον.
«Επιβεβαιωμένες πληροφορίες, τέσσερα θύματα, ένας νεκρός, τρεις τραυματίες. Ο δράστης κρατείται. Η κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί. Η πανεπιστημιούπολη δεν είναι υπό περιορισμό», ανέφεραν οι υπεύθυνοι του Πανεπιστημίου της Βόρειας Αριζόνα.
Τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά και οι αρχές δεν ανέφεραν εάν τα θύματα ήταν φοιτητές.
Την 1η Οκτωβρίου, σε πανεπιστημιούπολη του Όρεγκον (βορειοδυτικές ΗΠΑ), ένας βαριά οπλισμένος 26χρονος άνδρας σκότωσε εννέα ανθρώπους προτού σκοτωθεί, προκαλώντας για πολλοστή φορά μια δημόσια συζήτηση στις ΗΠΑ για τον έλεγχο των όπλων.























































