ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
Βανς: Ο πόλεμος θα συνεχιστεί «λίγο ακόμα» για να διασφαλιστεί ο «ευνουχισμός» του Ιράν σε βάθος χρόνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας Παλαιστίνιος τζιχαντιστής, Ισραηλινός πολίτης, ηλικίας 20 ετών, έπεσε με το αυτοκίνητό του το βράδυ της Κυριακής πάνω σε μια ομάδα Εβραίων και κατόπιν τους επιτέθηκε με μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματίσει τέσσερις εξ αυτών στο βόρειο Ισραήλ, γνωστοποίησε η ισραηλινή Αστυνομία.
Σύμφωνα με τις υπηρεσίες διάσωσης, μια 19χρονη γυναίκα έχει τραυματιστεί σοβαρά, ένας 14χρονος φέρει μέτριας σοβαρότητας τραύματα και δύο άνδρες ηλικίας 20 και 45 ετών τραυματίστηκαν ελαφρά.
H Αστυνομία ανέφερε ότι ο δράστης, ένας Άραβας Ισραηλινός ηλικίας 20 ετών από το βόρειο τμήμα της χώρας, συνελήφθη και δεν έχει τραυματιστεί.
Πρόκειται για την 15η επίθεση με μαχαίρι εναντίον Εβραίων ή Ισραηλινών από την 3η Οκτωβρίου στο Ισραήλ, την κατεχόμενη Δυτική Όχθη και την κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ.
Το Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη συνταράσσονται από την 1η Οκτωβρίου από ένα κύμα βίας που έχει στοιχίσει την ζωή σε 24 Παλαιστίνιους και 4 Ισραηλινούς.























































