ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νικόλας Φαραντούρης: «Δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν πρόκειται να γίνουμε όλοι ίδιοι»
FORBES: Ο Βλάντιμιρ Πούτιν οδεύει προς την πτώση εντός της επόμενης τριετίας
Η Κέικο Φουχιμόρι πρόεδρος του Περού - Κέρδισε τον Ρομπέρτο Σάντσες με διαφορά μόλις 50.000 ψήφων
Ο Πεζεσκιάν προειδοποίησε τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ για «ασφυξία» από τον αμερικανικό ναυτικό αποκλεισμό - Τελείωναν φάρμακα και τρόφιμα στο Ιράν
Εταιρεία των Εμιράτων (ΗΑΕ) σχεδιάζει νέους σταθμούς ηλιακής ενέργειας 50 MW στο Κουρδιστάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας Παλαιστίνιος τζιχαντιστής, Ισραηλινός πολίτης, ηλικίας 20 ετών, έπεσε με το αυτοκίνητό του το βράδυ της Κυριακής πάνω σε μια ομάδα Εβραίων και κατόπιν τους επιτέθηκε με μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματίσει τέσσερις εξ αυτών στο βόρειο Ισραήλ, γνωστοποίησε η ισραηλινή Αστυνομία.
Σύμφωνα με τις υπηρεσίες διάσωσης, μια 19χρονη γυναίκα έχει τραυματιστεί σοβαρά, ένας 14χρονος φέρει μέτριας σοβαρότητας τραύματα και δύο άνδρες ηλικίας 20 και 45 ετών τραυματίστηκαν ελαφρά.
H Αστυνομία ανέφερε ότι ο δράστης, ένας Άραβας Ισραηλινός ηλικίας 20 ετών από το βόρειο τμήμα της χώρας, συνελήφθη και δεν έχει τραυματιστεί.
Πρόκειται για την 15η επίθεση με μαχαίρι εναντίον Εβραίων ή Ισραηλινών από την 3η Οκτωβρίου στο Ισραήλ, την κατεχόμενη Δυτική Όχθη και την κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ.
Το Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη συνταράσσονται από την 1η Οκτωβρίου από ένα κύμα βίας που έχει στοιχίσει την ζωή σε 24 Παλαιστίνιους και 4 Ισραηλινούς.























































