ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τουρκία θα έχει συνομιλίες με τη Ρωσία και το Ιράν για την επίτευξη μιας πολιτικής λύσης στη σύγκρουση στη Συρία, αλλά δεν θα υιοθετήσει μια στάση στην εξωτερική της πολιτική που να “νομιμοποιεί το συριακό καθεστώς”, δήλωσε τη Δευτέρα ο ισλαμιστής Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δίκτυο NTV, ο Νταβούτογλου σημείωσε επίσης ότι οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στην Ιντλίμπ και στο Χαλέπι στη Συρία μπορεί να προκαλέσουν ένα μεγαλύτερο κύμα προσφύγων προς την Τουρκία.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός υπογράμμισε εξάλλου ότι η χώρα του έχει το δικαίωμα να αμυνθεί και δεν θα διαστάσει να το χρησιμοποιήσει.
Την ίδια ώρα ο τουρκικός στρατός ανακοίνωσε ότι τέσσερα τουρκικά F-16 παρενοχλήθηκαν την Κυριακή κοντά στη μεθόριο με τη Συρία από πυραυλικά συστήματα στη Συρία και ότι οι μονάδες του έδωσαν την “αναγκαία απάντηση”.
Ο στρατός δεν διευκρινίζει στην ανακοίνωσή του αυτή ποια ήταν η απάντηση που δόθηκε, αλλά είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται σε μια απάντηση έπειτα από παρενοχλήσεις αεροσκαφών του.























































