Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο εκτελεστής Τζιχάντι Τζον ζήτησε από κρατούμενο να χορέψουν, πριν τον ξυλοκοπήσει!

Ο εκτελεστής Τζιχάντι Τζον ζήτησε από κρατούμενο να χορέψουν, πριν τον ξυλοκοπήσει!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Μοχάμεντ Εμουάζι, είναι ο πασίγνωστος σε όλους Τζιχάντι Τζον, ο αιμοδιψής και παρανοϊκός εκτελεστής στο Ισλαμικό Κράτος, που έχει απαθανατιστεί ουκ ολίγες φορές σε βίντεο να αποκεφαλίζει αθώους ομήρους.

Αυτός ο άνθρωπος, που πριν από λίγους μήνες μαθεύτηκε, ότι ζει υπό τον τρόμο του εναέριου βομβαρδισμού από drone ή πολεμικά αεροσκάφη, είναι ο πρωταγωνιστής άλλης μιας σαδιστικής ενέργειας, που ήρθε στο φως.

Ως γνωστόν, από μαρτυρίες, ο Εμουάζι, λίγο εως καθόλου υπολογίζει τη ζωή και την ψυχολογική υγεία των ανθρώπων που κρατά ομήρους. Οπότε και ο Ντάνιελ Ράι, ένας 26χρονος Δανός, που ήταν όμηρος στη Συρία, για πάνω από ένα χρόνο, δεν θα μπορούσε να υποστεί διαφορετική αντιμετώπιση.

Ο Ράι έμεινε υπό την ομηρία των τζιχαντιστών, από το Μάιο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2014 και όπως αποκάλυψε μετά την απελευθέρωσή του, μια μέρα, ο ίδιος ο Τζιχάντι Τζον, μπήκε μέσα στο κελί του και απαίτησε να σηκωθεί και να γίνει ο παρτενέρ του σε ένα χορό τάνγκο!

Φυσικά, καλά διαβάσατε. Ο σαδισμός σε όλο του το μεγαλείο. «Με σήκωσε και αρχίσαμε να χορεύουμε. Είχα το κεφάλι μου κάτω, γιατί φοβόμουν και με καθοδηγούσε σε όλη τη διάρκεια», αποκάλυψε ο Ράι.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, την ώρα που ο Ράι προσπαθούσε να κάνει ακριβώς αυτό που του ζήτησε ο Εμουάζι, ο δεύτερος, άλλαξε άρδην βλέμμα και τόνο και τον έσπρωξε στο πάτωμα: «Με πέταξε και άρχισε να με κλωτσάει, απειλώντας ότι θα μου κόψει τη μύτη» είπε ο Ράι στο CNN.

Ο Μάικλ Βάις, ειδικός αναλυτής για το CNN και συγγραφέας βιβλίου για το Ισλαμικό Κράτος σχολίασε το συγκεκριμένο περιστατικό, λέγοντας πως αυτή είναι άλλη μια απόδειξη των άρρωστων και διεστραμμένων μυαλών που υπάρχουν στις τάξεις της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Εν τέλει, ο Ράι, απελευθερώθηκε τον Ιούνιο του 2014, αφού η οικογένειά του κατάφερε να μαζέψει ένα εξωφρενικό ποσό, το οποίο ζητούσαν οι τζιχαντιστές, ώστε να μην τον εκτελέσουν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Οι Ισραηλινοί πρώτα θα εκκενώσουν τη Ράφα από τους αμάχους και μετά θα εξολοθρεύσουν τους τζιχαντιστές της Χαμάς

Ο ισραηλινός στρατός πολεμά σε τρία μέτωπα τα τζιχάντια και τους «αλλαχκμπαράδες»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Χριστοδουλίδης: Είμαστε στα όρια μας, όσον αφορά τις προσφυγικές ροές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr