Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στρατιώτες της Συρίας πατάνε αιχμάλωτο τζιχαντιστή (φωτο)

Στρατιώτες της Συρίας πατάνε αιχμάλωτο τζιχαντιστή (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αίσθηση έχουν προκαλέσει στο Twitter οι φωτογραφίες των Σύρων στρατιωτών της “Δύναμης Τίγρης”, οι οποίοι έχουν πιάσει αιχμάλωτο έναν τζιχαντιστή και τον εξευτελίζουν.

Ο τζιχαντιστής έχει πέσει στο έδαφος και περνάνε από πάνω του και τον πατάνε, ένδειξη υποταγής του αλλά και εξευτελισμού, βγάζοντας παράλληλα και τις προβλεπόμενες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο πόλεμος στη Συρία έχει εξαγριώσει τα ήθη των ανθρώπων. Η σκληρή καταστολή του καθεστώτος απέναντι στους ισλαμιστές “έθρεψε” την αλλοπρόσαλλη βία του τζιχαντισμού.

Η μόνη δύναμη που τηρεί ακόμα τους κανόνες του πολέμου, παρά τα όσα έχουν υποστεί, είναι οι Κούρδοι της Συρίας, ο σοσιαλιστικός στρατός του YPG/YPJ. Οι Άραβες, μεταξύ τους, δεν δείχνουν κανένα έλεος. Πολεμάνε με βαρβαρότητα και φρίκη που δεν γνωρίζει κανένα όριο.

jihadist1

jihadist2

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στο πλευρό της Κυπριακής Δημοκρατίας

Η σφαγή των Εβραίων – Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες – 10χρονη μεταξύ των νεκρών

Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ο μανάβης Άχμεντ αλ Άχμεντ πάλεψε με έναν τζιχαντιστή κι έσωσε Εβραίους

Συριακές Αρχές: Ο δράστης της επίθεσης που σκότωσε Αμερικανούς ήταν μέλος των δυνάμεων ασφαλείας

Μέλος του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) ο τζιχαντιστής που σκότωσε Εβραίους στο Σίδνεϊ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr