ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας Παλαιστίνιος επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον Ισραηλινού στρατιώτη στη Χεβρώνα, της Δυτικής Όχθης, τραυματίζοντάς τον πριν πληγεί από σφαίρες, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.
“Παλαιστίνιος μαχαίρωσε στρατιώτη στη Χεβρώνα, τραυματίζοντάς τον ελαφρά… Ο δράστης τραυματίσθηκε από σφαίρες”, ανακοίνωσε ο στρατός χωρίς να διευκρινίζεται εάν ο Παλαιστίνιος σκοτώθηκε ή όχι, ούτε ποιος τον πυροβόλησε.
Αργότερα, όπως έγινε γνωστό μέσω Twitter, ο Παλαιστίνιος μαχαιροβγάλτης τραυματίστηκε και αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε και αυτός σε νοσοκομείο.
Αριστερά, ο Παλαιστίνιος που μαχαίρωσε τον Ισραηλινό στρατιώτη, πεσμένος στο έδαφος αφού έχει δεχτεί πυρά. Δεξιά, ο Παλαιστίνιος μεταφέρεται σε νοσοκομείο από τους Ισραηλινούς.Πρόκειται για την τέταρτη επίθεση αυτού του είδους το Σάββατο στο Ισραήλ. Στην κεντρική φωτογραφία ο Ισραηλινός στρατιώτης ενώ φορτώνεται στο ασθενοφόρο.























































