ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Tζον Κέρι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, Ισλαμιστές, Μοχαμάντ Τζαβάντ Ζαρίφ, Ρωσία, Σεργκέι Λαβρόφ, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ είχε το Σάββατο τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό ομόλογό του Τζον Κέρι για την διοργάνωση συνομιλιών ανάμεσα στη συριακή κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, αναφέρει σε ανακοίνωση που ανήρτησε στην ιστοσελίδα του το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, ενώ σε άλλη ανακοίνωσή του το υπουργείο επισημαίνει ότι ο Λαβρόφ είχε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα και με τον Ιρανό ομόλογό του Μοχάμεντ Τζαβάντ Ζαρίφ.
Στην επικοινωνία που είχε ο Λαβρόφ με τον Κέρι, έπειτα από αμερικανικό αίτημα, οι δύο άνδρες συζήτησαν επίσης και την διερεύνηση της δυνατότητας άλλων χωρών στην περιοχή για διαμεσολάβηση με στόχο την προώθηση της πολιτικής διαδικασίας στη Συρία.
Παράλληλα, Ρωσία και Ιράν συμφώνησαν να ενισχύσουν τη συνεργασία τούς ώστε να επέλθει ασφάλεια και σταθερότητα στη Μέση Ανατολή, ανακοίνωσε η ίδια πηγή.
Η επικοινωνία Λαβρόφ – Ζαρίφ έγινε κατόπιν αιτήματος της Μόσχας κι ακολούθησε τις συνομιλίες που είχε ο Ρώσος ΥΠΕΞ με τις ΗΠΑ, τη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία για τη συριακή κρίση, την Παρασκευή στη Βιέννη, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.























































