ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ένας σκύλος με το όνομα “Σκανδάλη” πυροβόλησε την ιδιοκτήτρια του

Ένας σκύλος με το όνομα “Σκανδάλη” πυροβόλησε την ιδιοκτήτρια του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας σκύλος με όνομα «Σκανδάλη» (Trigger) πυροβόλησε στο πόδι την 25χρονη ιδιοκτήτρια του, χωρίς πάντως να την τραυματίσει σοβαρά, σε ένα μάλλον περίεργο περιστατικό στην Ιντιάνα των ΗΠΑ.

Η 25χρονη Άλι Κάρτερ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια κυνηγιού υδρόβιων πουλιών το Σάββατο, σε καταφύγιο άγριας ζωής στην βόρεια Ιντιάνα, όταν αποφάσισε να ακουμπήσει το κυνηγετικό της τουφέκι στο έδαφος.

Ο σκύλος της, ράτσας Λαμπραντόρ και ηλικίας 11 ετών, πάτησε το όπλο τραβώντας κατά λάθος την σκανδάλη, ανέφερε ο φύλακας της κυνηγετικής περιοχής Τζόναθαν Μπόϊντ.

Η ασφάλεια του όπλου δεν ήταν ενεργοποιημένη, με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει και να τραυματίσει την Κάρτερ στο αριστερό πόδι.

Η 25χρονη κοπέλα νοσηλεύτηκε, ωστόσο ο τραυματισμός της από τις σφαίρες μικρού διαμετρήματος δεν απειλούσε τη ζωή της και της δόθηκε εξιτήριο, σύμφωνα με το Reuters.

«Παροτρύνουμε όλους να λάβουν ειδικά σεμινάρια εκπαίδευσης πριν πάνε για κυνήγι», τόνισε ο Μπόιντ, ο οποίος έκανε λόγο για ακόμη ένα παρόμοιο περιστατικό, λίγα χρόνια πριν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τζόσουα Χακ νέος επικεφαλής της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα μετά την αποπομπή της Γκίλφοϊλ

Μόσχα: Τις επόμενες ημέρες η υπογραφή της συμφωνίας Ρωσίας-ΗΠΑ για το ντίζελ

Ο Τραμπ προειδοποιεί τους Χούτι: «Μετά τις εκλογές – Δεν θα ξεχάσω ποτέ»

Η Κίμπερλι δήλωσε «πάντα ευγνώμων στον πρόεδρο Τραμπ» – Τραμπ: «Δεν ήταν ποτέ μέλος της οικογένειάς μου. Έβγαινε με τον γιο μου πριν από πολύ καιρό»

Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr