ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MİT - Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών (Τουρκία), Ισλαμιστές, Κατασκοπεία, Μπιλάλ Ερντογάν, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Εκβιασμός Ζελένσκι σε Ευρώπη: «Ή πληρώνετε 70 δισ. ή έρχονται 20 εκατομμύρια Ουκρανοί»
Ο Τραμπ απέλυσε την Κέιτι Ζακαράια πέντε μέρες μετά την πρόσληψή της στον Λευκό Οίκο
Γιώργος Μαζωνάκης: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις - Ποιες ουσίες εντοπίστηκαν
ΕΛΑΣ: Μήπως στο ΠΑΣΟΚ έχουν βάλει στόχο να ξαναγίνουν «περήφανοι» και να ξανασυγκυβερνήσουν με τη ΝΔ;
Αλέξης Τσίπρας: Η δεύτερη θέση δεν είναι στόχος μας - Η Ελλάδα δεν είναι «ούτε αποικία ούτε προτεκτοράτο» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αρχηγός των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (MIT), Χακάν Φιντάν, φεύγει από το πόστο του επειδή διέρρευσαν στον τουρκικό Τύπο πληροφορίες για τη βοήθεια που πρόσφερε στους τζιχαντιστές.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Άγκυρα, ο Χακάν Φιντάν αναμένεται να αποχωρήσει από την αρχηγεία της ΜΙΤ μετά τις εκλογές της 1 Νοεμβρίου.
Κατά πάσα πιθανότητα όπως αναφέρεται, θα αναλάβει το πόστο κάποιας πρεσβείας της Τουρκίας στο εξωτερικό.
Ο Χακάν Φιντάν έχει κατηγορηθεί επανειλημμένα από πολλές τούρκικες εφημερίδες για πολλές «σκοτεινές» υποθέσεις όπως ότι έστελνε κρυφά όπλα και πολεμοφόδια στους Τζιχαντιστές, ενώ το όνομα του έχει διαπλεχτεί με πολλά σκάνδαλα όπως αυτό των Ιρανών κατασκόπων, αλλά και των «υπογείων» δραστηριοτήτων του γιου του Ερντογάν, του Μπιλάλ Ερντογάν.
Ο ίδιος σίγουρα γνωρίζει πάρα πολλά για το παρασκήνιο και το βαθύ κράτος της Τουρκίας.
Σαν πιο πιθανός αντικαταστατής του αναφέρεται ο νυν εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας, Ιμπραήμ Καλίν, ο οποίος επίσης όπως και ο Φιντάν είναι πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του Ερντογάν.























































