Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κλείνει τις κλινικές για γυναίκες το Ισλαμικό Κράτος στη Ράκα της Συρίας

Κλείνει τις κλινικές για γυναίκες το Ισλαμικό Κράτος στη Ράκα της Συρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το σκληρό του πρόσωπο συνεχίζει να δείχνει το Ισλαμικό Κράτος. Μετά τις βάρβαρες εκτελέσεις των ομήρων τους, τώρα οι τζιχαντιστές τα βάζουν με τους άνδρες γυναικολόγους που εργάζονται σε κλινικές, στη Ράκα της Συρίας, που αποτελεί την πρωτεύουσα της περιοχής που έχουν υπό τον έλεγχό τους.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα μετά τους βιασμούς και τους αναγκαστικούς γάμους μικρών κοριτσιών, ηλικίας ακόμα και εννέα ετών, από τους μαχητές στο Ισλαμικό Κράτος, τώρα κινδυνεύει σοβαρά και η υγεία των γυναικών που έχουν την ατυχία να ζουν στην περιοχή που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος.

Η οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα «Raqqa Is Being Slaughtered Silently» (Η Ράκκα σφαγιάζεται σιωπηλά), κατήγγειλε την Τετάρτη ότι οι γυναικολόγοι στην Ράκα είναι θύματα διώξεων και απειλών το τελευταίο διάστημα.

Ο Αμπού Μοχάμεντ, ιδρυτής της οργάνωσης, δήλωσε: «Πολλοί γιατροί έχουν ήδη εγκαταλείψει την πόλη, ειδικά οι γυναικολόγοι έχουν αποκλειστεί από την άσκηση του έργου τους και απειλούνται με θάνατο».

Ακτιβίστρια από το «Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα», που έχει την έδρα του στο Λονδίνο, ανέφερε, ότι εκτός από την Ράκα και σε μικρότερες επαρχίες που βρίσκονται υπό την κατοχή των τζιχαντιστών, οι κλινικές που παρέχουν ιατρική φροντίδα στις γυναίκες έχουν κλείσει.

Σύμφωνα με την ίδια οι άνδρες γιατροί διώκονται, «οι γυναίκες πρέπει να βρίσκονται σε απόσταση από τους άνδρες», ενώ υπάρχει έλλειψη σε γυναίκες γιατρούς.

Μανιφέστο από το Ισλαμικό Κράτος, που φέρει τον τίτλο «Ο ρόλος των γυναικών στο Ισλαμικό Κράτος», αποκαλύπτει ότι οι φανατικοί ισλαμιστές επιθυμούν οι γυναίκες τους να είναι μητέρες και νοικοκυρές, επιφορτισμένες να φέρνουν στον κόσμο τις μελλοντικές γενιές των μαχητών.

Το ίδιο έγγραφο αναφέρει ότι «είναι νόμιμο για ένα κορίτσι να παντρεύεται από την ηλικία των εννέα ετών»!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε 28 Σύρους στρατιώτες

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

«Παζάρι» ΗΠΑ-Ισραήλ: «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα σε αντάλλαγμα με περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr