Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς το Ισλαμικό Κράτος εκπαιδεύει μικρά παιδιά να σκοτώνουν (φωτο + βίντεο)

Πώς το Ισλαμικό Κράτος εκπαιδεύει μικρά παιδιά να σκοτώνουν (φωτο + βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera κατάφερε να «τρυπώσει» σε στρατόπεδο εκπαίδευσης στο Ισλαμικό Κράτος όπου εκπαιδευόμενοι αυριανοί τζιχαντιστές είναι… μικρά παιδιά!

Οι εικόνες είναι τρομερές και σε κάνουν να αναρωτιέσαι με το που μπορούν να φτάσουν οι Ισλαμιστές καθώς ακόμα και με τα όσα συμβαίνουν στη Συρία, το πόλεμο που δέχονται από Ρώσους, Αμερικανούς αλλά και από τις δυνάμεις του Άσαντ, αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι διατιθέμενοι να σταματήσουν!

Αντίθετα όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες αλλά και στο βίντεο, προετοιμάζουν τα πιτσιρίκια ακόμα και από τα 5 τους χρόνια για να γίνουν οι μελλοντικοί μαχητές στο Ισλαμικό Κράτος!

Μάλιστα εκτός από την κατήχηση και την θεωρία περνούν και… στη πράξη βάζοντας τα μικρά παιδιά να κάνουν βολές με αυτόματα όπλα και πιστόλια καθώς και να κάνουν ρήψη… χειροβομβίδων!

islamiko kratos 1

Ο… καθηγητής Αμντουλάχ Γκούλ εξηγεί στα αγόρια και τα κορίτσια που είναι όλα αφγανικής καταγωγής τι είναι η τζιχάντ, λέγοντας πως πρόκειται για «το στόχο να εφαρμοστεί η θρησκεία του Θεού σε ολόκληρο τον κόσμο», συμπληρώνοντας ότι ο Θεός θέλει να καταπολεμηθεί η «ειδωλολατρία κι η απιστία σε ολόκληρο τον κόσμο».

islamiko kratos 3

islamimo kratos 4

«Ο ισλαμικός νόμος μας λέει να δείξουμε στα παιδιά τις απαραίτητες δεξιότητες. Τα διδάσκουμε και τους δίνουμε στρατιωτική εκπαίδευση ώστε να είναι έτοιμα στο μυαλό και στο σώμα για να πάρουν το σωστό δρόμο και κάθε γενιά θα μάθει και θα διδάξει τα επόμενα παιδιά», αναφέρει στην κάμερα του δικτύου ο δάσκαλος-τρομοκράτης.

islamiko kratos

islamiko kratos 1

Ερωτηθείς αν θέλει τα παιδιά να μάθουν να χειρίζονται όπλα και να πολεμούν, η απάντησή του είναι ξεκάθαρη: «Ναι, φυσικά το θέλω». Εξάλλου, υποστηρίζει ότι είναι θέλημα του Θεού και όπως τονίζει: «Είμαστε έτοιμοι να θυσιαστούμε για εκείνον».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

200 οικογένειες μελών του Ισλαμικού Κράτους επέστρεψαν από τη Συρία στο Ιράκ

Μπλίνκεν σε Χαμάς: «Όχι άλλες δικαιολογίες» – Αποδεχθείτε την πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Μπλίνκεν: Η Χαμάς εξετάζει μια εξαιρετικά γενναιόδωρη πρόταση για εκεχειρία στη Γάζα

Πρώην σύζυγος οπλαρχηγού του ISIS κατηγορείται για βιασμούς σκλάβας Γιαζίντι

Ο Ερντογάν είπε τον Νετανιάχου «σφαγέα» και «Χίτλερ» και επιτέθηκε στις ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr