ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Επίθεση Αυτοκτονίας, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κιρκούκ, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Πεσμεργκά, Τζιχαντιστές,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος σκότωσαν 6 Κούρδους αστυνομικούς και τραυμάτισαν ακόμα 15 ανθρώπους σε αιφνιδιαστική επίθεση που εξαπέλυσαν το βράδυ της Τρίτης σε κουρδική πόλη στην επαρχία του Κιρκούκ, στο βόρειο Ιράκ.
Η πολύνεκρη επίθεση έγινε από βομβιστή αυτοκτονίας κοντά στην είσοδο αστυνομικού τμήματος στην πόλη Ντιμπίζ, ενώ ένας δεύτερος βομβιστής αυτοκτονίας σκοτώθηκε από τους Κούρδους αστυνομικούς πριν προλάβει να χτυπήσει.
Ο ταξίαρχος Σαράντ Καντίρ (Sarhad Qadir), αστυνομικός διευθυντής του Κιρκούκ, δήλωσε στο BasNews ότι την ώρα της επίθεσης αυτοκτονίας στο αστυνομικό τμήμα, 4 τζιχαντιστές εισέβαλαν στο γραφείο του Δημάρχου, που βρίσκεται δίπλα στην Αστυνομία.
Στη μάχη σύντομα έφτασαν προς ενίσχυση των αστυνομικών και Κούρδοι Πεσμεργκά και μαζί με τους αστυνομικούς περικύκλωσαν τους τζιχαντιστές.
Κατά τη διάρκεια της μάχης, οι Κούρδοι αστυνομικοί και στρατιώτες σκότωσαν τους τέσσερις τζιχαντιστές που είχαν οχυρωθεί στο γραφείο του Δημάρχου.
Ενώ εξελίσσονταν αυτά, ακόμα ένας βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε σε σημείο ελέγχου στο δρόμο μεταξύ Ντιμπίς και Κιρκούκ, τραυματίζοντας αστυνομικούς και Πεσμεργκά.
Η Ντιμπίς βρίσκεται κοντά στην πετρελαιοπηγή Μπαΐ Χασάν, βορειοδυτικά του Κιρκούκ, μακριά από την πρώτη γραμμή.
Η Ντιμπίς είχε να δεχθεί επίθεση από τζιχαντιστές περισσότερο από ένα χρόνο.























































