ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
ΣΕΑΑ: Ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ΕΕ έχουν «γυρισμένα» χιλιόμετρα 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταγράφει τη στιγμή που μια “αθώα” Παλαιστίνια ορμά και μαχαιρώνει έναν Ισραηλινό σεκιουριτά.
Το περιστατικό συνέβη στην είσοδο του ισραηλινού οικισμού Μπετάρ Ελίτ στη Δυτική Όχθη, 10 χιλιόμετρα νότια των Ιεροσολύμων. Είναι μια πόλη Ορθόδοξων Εβραίων.
Η μουσουλμάνα, όπως θα δείτε και στο βίντεο, είναι ντυμένη από πάνω έως κάτω στα μαύρα, ως καλή ισλαμίστρια. Με άλλα λόγια, η εμφάνισή της φανερώνει ότι δεν είναι κάποια κοσμική, αριστερή, δημοκρατική αντάρτισσα. Είναι μια ακόμα φανατικιά της Χαμάς.
Η γυναίκα πλησιάζει τον φύλακα και του δίνει τα χαρτιά της. Όσο εκείνος τα κοιτάζει, εκείνη με προσοχή βγάζει ένα μαχαίρι από την τσάντα της και του επιτίθεται.
Αυτό που μόλις θα δείτε είναι μια καθαρά τζιχαντιστική δολοφονική αποστολή. Έτσι χτυπάνε οι τζιχαντιστές, οι ακραίοι ισλαμιστές. Έτσι χτυπάνε και οι Παλαιστίνιοι αδελφοί τους.
Δείτε το βίντεο:
VIDEO: Moment woman attempts to stab security guard at entrance of Beitar Ilit #Israel – @ILNewsFlash
pic.twitter.com/SQyOZicw3s
— Conflict News (@Conflicts) November 8, 2015























































