Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το σχέδιο των Ρώσων για την εξομάλυνση της κρίσης στη Συρία

Το σχέδιο των Ρώσων για την εξομάλυνση της κρίσης στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αναθεώρηση του Συντάγματος, που θα μπορούσε να διαρκέσει έως και 18 μήνες, και εκλογές προβλέπει το προσχέδιο της προτάσεις που σκοπεύει να υποβάλει η Μόσχα για την επίλυση της κρίσης στη Συρία.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters η Ρωσία συνέταξε αυτήν την πρόταση των οκτώ σημείων πριν από τον δεύτερο γύρο των συνομιλιών που θα διεξαχθούν εντός της εβδομάδας στη Βιέννη για το θέμα της Συρίας.

Με βάση τη ρωσική πρόταση, όλες οι πλευρές στη Συρία θα πρέπει να συμφωνήσουν ποια θα είναι τα επόμενα βήματα σε μια μελλοντική διάσκεψη που θα οργανωθεί υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

Οι βουλευτικές εκλογές που προγραμματίζεται να διεξαχθούν την άνοιξη του 2016 θα πρέπει να αναβληθούν.

Στη διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης δεν θα προεδρεύει ο Μπασάρ αλ Άσαντ. Ωστόσο, η πρόταση δεν αποκλείει τη συμμετοχή του ως υποψηφίου σε επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Lana Zochiou (MFA): “We are monitoring the situation in Al-Suqaylabiyah, a predominantly Greek Orthodox city, with grave concern”

Λάνα Ζωχιού (ΥΠΕΞ): «Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη ανησυχία την κατάσταση στην Αλ Σουκαϊλαμπίγια, μια πόλη με κατεξοχήν ελληνορθόδοξο πληθυσμό»

Antonis Samaras, Former Prime Minister of Greece: “Permanent Stationing of Greek and Allied Forces in Cyprus” – The former PM urges Greece to immediately bring the protection of Christian-GreekOrthodox populations in Syria to the EU agenda

Νέα επίθεση Σαμαρά σε κυβέρνηση Μητσοτάκη: Η μεγάλη εθνική απειλή είναι η Τουρκία

Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr