Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρόβλεψη αναλυτή: Ο Πούτιν έτοιμος για πυρηνικό χτύπημα κατά των τζιχαντιστών

Πρόβλεψη αναλυτή: Ο Πούτιν έτοιμος για πυρηνικό χτύπημα κατά των τζιχαντιστών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Είναι πιθανό ένα Ρωσικό πυρηνικό πλήγμα εναντίον των τζιχαντιστών  στη Συρία; Είναι 50% να γίνει κάτι τέτοιο υποστηρίζει το John Kettler Investigates.

Στην εναλλακτική ιστοσελίδα του ο πρώην στρατιωτικός και νυν αναλυτής και συγγραφέας Τζον Κέτλερ (John Kettler), εκφράζει την ανησυχία του για ένα επικείμενο πυρηνικό χτύπημα των Ρώσων ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος  στη Συρία, σε αντίποινα για την ανατίναξη του ρωσικού επιβατηγού κοντά στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου που στοίχισε τη ζωή σε 244 ρώσους πολίτες.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του, ο Τζον Κέτλερ λέει ότι η δυνητικά επικείμενη ρωσική πυρηνική επίθεση είναι στενά και άμεσα συνδεδεμένη με την ενοχοποίηση των τζιχαντιστών από τις ίδιες της ΗΠΑ με έγγραφα που πρόσφατα παρέδωσαν στα χέρια των Ρώσων. Υποστηρίζει ακόμα ότι ο Πούτιν ζήτησε από το FBI να διεξάγει έρευνα για την καταστροφή του ρωσικού επιβατηγού!

Συνεχίζοντας την ανάλυση του, επισημαίνει ότι ο Πούτιν μπορεί να κάνει ένα τέτοιο χτύπημα αφού πρόσφατα στην 3η του Νοέμβρη έστειλε στο Ιράν 2 Tu-160 / BLACKJACK υπερηχητικά στρατηγικά βομβαρδιστικά, τα οποία μπορούν να φέρουν φορτίο μέχρι 44 τόνων.

Ο Πούτιν βρίσκεται σε δίλημμα αν θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά στη Συρία αν και το Ρωσικό στρατηγικό δόγμα αναγνωρίζει ρητώς τη χρήση πυρηνικών όπλων για την αποκατάσταση του status quo στη περιοχή. Οι αντιδράσεις σίγουρα θα είναι πολύ μεγάλες τόσο από τις ΗΠΑ, αλλά και από τους συμμάχους του.

Τέλος η ανάλυση καταλήγει ότι η Ρωσία μπορεί να πλήξει το Iσλαμικό Κράτος  με βόμβες τύπου Father of all Bombs (FOAB) ένα καταπληκτικό θερμοβαρικό όπλο τόσο ισχυρό, ισοδύναμο σχεδόν με τα πυρηνικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Η Χαμάς πανηγυρίζει: Η τρομοκρατική οργάνωση θριαμβολογεί για τον θάνατο του ηγέτη της αντι-Χαμάς πολιτοφυλακής, Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ

Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»

Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr