ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Νατάν Γκραφ (φωτογραφία), ένας 40χρονος Εβραίος, μαχαιρώθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στο Μιλάνο της Ιταλίας, από τζιχαντίστρια και νοσηλεύεται σε μέτρια κατάσταση.
Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο Γκραφ, που έχει και ισραηλινή υπηκοότητα, μαχαιρώθηκε από μια εξτρεμίστρια μουσουλμάνα έξω από ένα εβραϊκό εστιατόριο της πόλης.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι η μασκοφόρα γυναίκα έφτασε στο σημείο, τράβηξε το μαχαίρι της και χτύπησε τον άνδρα 9 φορές.
Η τζιχαντίστρια κατάφερε στη συνέχεια να απομακρυνθεί από το σημείο της επίθεσης για να συλληφθεί λίγο αργότερα.























































