ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας από τους ηγέτες της τζιχαντιστικής οργάνωσης Μέτωπο Αλ Νούσρα, του βραχίονα της Αλ Κάιντα στη Συρία, συνελήφθη την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου στο Κίεβο της Ουκρανίας, όπως μεταδίδουν τοπικά Μέσα.
Σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφαλείας της Ουκρανίας, το όνομα του συγκεκριμένου τρομοκράτη βρισκόταν σε λίστα των Αρχών και ήταν καταζητούμενος.
“Ένας πολίτης μίας από τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίας που συμμετείχε στον συριακό πόλεμο το 2013 – 2014 και έγινε αρχηγός το 2015 μιας ξεχωριστής ένοπλης ομάδας της διεθνούς τρομοκρατικής οργάνωσης Μέτωπο Αλ Νούσρα” ανέφερε το SBU για τον συλληφθέντα, δίχως να αποκαλύψει το όνομά του.























































