Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο βασιλιάς της Ιορδανίας μίλησε ξανά για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο βασιλιάς της Ιορδανίας μίλησε ξανά για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας μίλησε για μια ακόμη φορά για “τρίτο παγκόσμιο πόλεμο” ενάντια στην ανθρωπότητα, στον απόηχο της σφαγής που προκάλεσε το Ισλαμικό Κράτος στο Παρίσι, ενώ αποκάλεσε τους τζιχαντιστές της οργάνωσης “θηριώδεις παράνομους της θρησκείας”.

Κατά τη διάρκεια επισκέψέως του την Τρίτη στο Κόσοβο, ο βασιλιάς Αμπντάλα είπε ότι τόσο η Ευρώπη όσο και το Ισλάμ δέχονται επίθεση από τη μάστιγα της τρομοκρατίας, η οποία μπορεί να χτυπήσει ανά πάσα στιγμή.

“Αντιμετωπίζουμε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ενάντια στην ανθρωπότητα και αυτό μας φέρνει όλους μας κοντά”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

“Αυτός είναι ένας πόλεμος, όπως έχω πει επανειλημμένα, εντός του Ισλάμ” τόνισε και πρόσθεσε: “Ομάδες όπως το Ισλαμικό Κράτος εκθέτονται καθημερινά ως θηριώδεις παράνομοι της θρησκείας, στερούμενοι ανθρωπιάς αλλά και κάθε σεβασμού για νόμους και σύνορα”.

“Για αυτό πρέπει να δράσουμε γρήγορα και ολιστικά απέναντι σε όλες τις απειλές είτε βρίσκονται σε αυτή την περιοχή, είτε στην Αφρική, την Ασία ή στην Ευρώπη”.

Η Ιορδανία, όπως και η Γαλλία, συμμετέχει στον Διεθνή Συνασπισμό υπό την ηγεσία των ΗΠΑ ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Η Χαμάς πανηγυρίζει: Η τρομοκρατική οργάνωση θριαμβολογεί για τον θάνατο του ηγέτη της αντι-Χαμάς πολιτοφυλακής, Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ

Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς

Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr