ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Λιβύη, Σύρτη, Τζιχαντιστές, Φοιτητές,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
Η κακοκαιρία Byron χτυπάει άγρια τη Λακωνία - Βίντεο με διάσωση οικογένειας στη Σκάλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος ανάρτησαν φωτογραφίες από τις φοιτήτριες που πάνε για μάθημα στο Πανεπιστήμιο της Σύρτης, στη Λιβύη.
Όπως έπραξαν πέρσι στο Πανεπιστήμιο της Μοσούλης στο βόρειο Ιράκ, που υποχρέωσαν όλες τις φοιτήτριες να παρακολουθούν τα μαθήματα φορώντας μπούρκα, το ίδιο έκαναν και στη Λιβύη.
Το Ισλαμικό Κράτος θέλει να περάσει το μήνυμα ότι δεν απαγορεύει στις γυναίκες να πηγαίνουν στο Πανεπιστήμιο, αλλά οφείλουν να προσέρχονται για μάθημα… κουκουλωμένες.
Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, η είσοδος του Πανεπιστημίου της Σύρτης έχει υποστεί διάφορες φθορές από τις μάχες που έχουν διεξαχθεί και στους χώρους του.























































