ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), Ισλαμιστές, Ρωσία, Συρία, Τζαΐς Αλ Φάτεχ, Τζιχαντιστές,


















































Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
Στον ναύσταθμο της Κρήτης επέστρεψε το USS Gerald Ford
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Στρατός της Κατάκτησης (Τζαΐς Αλ Φάτεχ), ένας συνασπισμός τζιχαντιστικών οργανώσεων με κορμό το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία, δηλαδή το Μέτωπο Αλ Νούσρα, και τον υποτίθεται “μετριοπαθή” Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA) και άλλες μικρότερες τζιχαντιστικές ομάδες που πρόσκεινται στην Αλ Κάιντα, ανακοίνωσε την Τρίτη γενική κινητοποίηση των δυνάμεών του και κάλεσε όλες τις τζιχαντιστικές συμμορίες που συμμετέχουν σε αυτόν σε “συντονισμό”, για να αντιμετωπιστεί η επίθεση που έχουν εξαπολύσει οι κυβερνητικές δυνάμεις.
Ο Στρατός της Κατάκτησης ελέγχει τα εδάφη της βορειοδυτικής Συρίας, τα οποία επιχειρούν οι κυβερνητικές δυνάμεις -με τους Ιρανούς και Λιβανέζους συμμάχους τους- να απελευθερώσουν.
Ο Στρατός της Κατάκτησης ανακοίνωσε ακόμα ότι όλες οι τζιχαντιστικές ομάδες θα πρέπει από εδώ και πέρα να μάχονται υπό μια κοινή διοίκηση, καθώς οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές γίνονται πιο συχνές και πιο σκληρές.
Η αεροπορική δύναμη της Ρωσίας που μάχεται στη Συρία αποτελείται από 50 μαχητικά αεροπλάνα και ελικόπτερα και έχει εξαπολύσει τις τελευταίες 50 ημέρες 2.300 περίπου επιδρομές ενάντια στους τζιχαντιστές.























































