Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο στρατός της Συρίας σκότωσε 40 τζιχαντιστές του FSA στη Νταράα

Ο στρατός της Συρίας σκότωσε 40 τζιχαντιστές του FSA στη Νταράα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την Παρασκευή το πρωί στα βόρεια της Νταράα, στη νοτιοδυτική Συρία, κοντά στα σύνορα με την Ιορδανία, η 15η ταξιαρχία του Συριακού Αραβικού Στρατού (κυβερνητικοί) και η 5η τεθωρακισμένη μεραρχία, σε συνεργασία την εθνοφυλακή (NDF) της Ίζρα, έστησαν ενέδρα σε τζιχαντιστές του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) προκαλώντας του μεγάλες απώλειες.

20 τζιχαντιστές του FSA έπεσαν στην ενέδρα που τους είχαν στήσει οι κυβερνητικοί και σκοτώθηκαν οι 15. Οι υπόλοιποι διέφυγαν προς τα βόρεια.

Συνολικά 40 άτακτοι του FSA σκοτώθηκαν μέσα σε 24 ώρες στην ύπαιθρο της πόλης Σεΐκ Μισκίν, στην επαρχία της Νταράα, κοντά στα σύνορα με την Ιορδανία.

Οι τζιχαντιστές του FSA προσπαθούν να καταλάβουν τις δυτικές συνοικίες της πόλης και σε αυτές τους τις επιχειρήσεις πλήρωσαν βαρύ φόρο αίματος.

Η πόλη Σεΐκ Μισκίν περιήλθε στο σύνολό της στον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Οι στασιαστές του FSA προσπαθούν να την πάρουν πίσω, δίχως όμως να σημειώνουν κάποια επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισραήλ διευρύνει τις χερσαίες επιχειρήσεις στον Λίβανο κατά της Χεζμπολάχ, δηλώνει ο αρχηγός του στρατού

Ισραήλ: «Μόλις ξεκίνησε» η εκστρατεία κατά της Χεζμπολάχ

Ισραήλ: Νεκρός χρηματοδότης της Χαμάς σε πλήγμα στον Λίβανο

Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη

Το Ιράν απειλεί με πλήγματα σε τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr