ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Η κυβέρνηση Τραμπ πλήττει ιρανικές ενεργειακές υποδομές εν μέσω μαζικής κινητοποίησης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων
Οι Ιρανοί «μάγκεψαν» και απειλούν ότι «θα εξαλείψουν πλήρως κάθε ελπίδα διαπραγμάτευσης από το μυαλό των επιτιθέμενων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από τουρκικά F-16 την Τρίτη, η Τουρκία αποφάσισε να ενισχύσει τις δυνάμεις της στα σύνορα με τη Συρία.
Η είδηση ότι η Τουρκία μετακινούσε στρατεύματα στα σύνορα με τη Συρία άρχισε να κυκλοφορεί από το απόγευμα της Τρίτης, ωστόσο, μόλις την Τετάρτη είχαμε τις πρώτες φωτογραφικές αποδείξεις.
Εικόνες που αναρτήθηκαν στο Twitter δείχνουν να καταφθάνουν κοντά στα σύνορα με τη Συρία αμαξοστοιχίες που μεταφέρουν τουρκικά άρματα μάχης.
Ο Ερντογάν έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν έκανε καλά και αρχίζει να λαμβάνει τα μέτρα του.























































