Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζιχαντιστές ισχυρίζονται ότι βομβάρδισαν τους Ρώσους και το γύρισαν και… βίντεο!

Τζιχαντιστές ισχυρίζονται ότι βομβάρδισαν τους Ρώσους και το γύρισαν και… βίντεο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τζιχαντιστές από την πεδιάδα Γκαμπ  στην κεντροδυτική Συρία ισχυρίζονται ότι βομβάρδισαν τη ρωσική βάση στο διεθνές αεροδρόμιο της Λαττάκειας την Πέμπτη.

Ακτιβιστές δημοσιογράφοι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και πρόσκεινται στους τζιχαντιστές ισχυρίστηκαν ότι οι οβίδες των τζιχαντιστών κατάφεραν και χτύπησαν τις ρωσικές θέσεις.

Οι τζιχαντιστές από τον υποστηριζόμενο από την Τουρκία Στρατό της Κατάκτησης (Τζαΐς Αλ Φάτεχ), έναν συνασπισμό τζιχαντιστικών οργανώσεων με κορμό την Αλ Κάιντα στη Συρία, δηλαδή το Μέτωπο Αλ Νούσρα, και τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA) και αρκετές μικρότερες τζιχαντιστικές συμμορίες, έστησαν ένα κανόνι 130 χιλιοστών με ακτίνα βολής 30 χλμ και άρχισαν να ρίχνουν προς το αεροδρόμιο.

Χειριστές του κανονιού ήταν τζιχαντιστές της Αχράρ Αλ Σαμ, η οποία συμμετέχει στον Στρατό της Κατάκτησης, και είναι ακόμα μια χρηματοδοτούμενη από την Τουρκία συμμορία με διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα.

Οι παρανοϊκοί τζιχαντιστές, που νομίζουν ότι έκαναν κάτι φοβερό βαρώντας με ένα κανόνι από το πουθενά προς τη βάση (εάν ήξεραν δηλαδή και κατά που πέφτει η βάση), δήλωσαν στο Al Souria Net ότι “κανένα αεροσκάφος δεν σηκώθηκε στον ουρανό μετά τον βομβαρδισμό τους εναντίον του αεροδρομίου, πράγμα που επιβεβαιώνει ότι οι οβίδες έπεσαν μέσα στο αεροδρόμιο”.

Προσέξτε λογική τζιχαντιστή οπλαρχηγού μισθοδοτούμενου από την Τουρκία. Βαράει στο πουθενά με ένα κανόνι και ύστερα επειδή δεν είδε αεροπλάνα να πετάνε συμπέρανε ότι και… νίκησε.

Βεβαίως τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε να ακούσουμε από τέτοιους πρωτόγονους τύπους που πιστεύουν ότι τους περιμένει μια στρατιά από παρθένες στον Παράδεισο;

Δείτε και βίντεο από το κατόρθωμα, διότι το γύρισαν και σε βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Γάλλοι υπολογίζουν ότι 150.000 Ρώσοι έχουν σκοτωθεί στην Ουκρανία

Χανίγιε: Η Χαμάς εξετάζει την πρόταση εκεχειρίας με «θετικό πνεύμα»

200 οικογένειες μελών του Ισλαμικού Κράτους επέστρεψαν από τη Συρία στο Ιράκ

Μπλίνκεν σε Χαμάς: «Όχι άλλες δικαιολογίες» – Αποδεχθείτε την πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Ρωσία: Αναχαιτίσαμε 6 ουκρανικές επιθέσεις με αμερικανικούς ATACMS στην Κριμαία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr